nie penny nin sana yaptığı onca imza yetmio mu ?BuGRaS demiş ki:bana bi clup 2107 yazan imza yaparmısınız BuGRaS yazsın extraloob member yazarsa ii olur arka plan yapana kalmış saol lun şimdiden
nie penny nin sana yaptığı onca imza yetmio mu ?BuGRaS demiş ki:bana bi clup 2107 yazan imza yaparmısınız BuGRaS yazsın extraloob member yazarsa ii olur arka plan yapana kalmış saol lun şimdiden
Ben burdayım doğruluk kaleleri yakın fenerleri görün elleri extraokkSLayeR demiş ki:gene super bi imza cikartmissin ibocugum cok sagol bi arada avatar yaparsin :) ellerine saglik cok begendim
hep boyle guzel seyler yapma :) ileride seni kaptirabilirim
-Resim Silinmiş.
hacım gene öttürmüşüm photoshopu RazzRonin demiş ki:Ben burdayım doğruluk kaleleri yakın fenerleri görün elleri extraokkSLayeR demiş ki:gene super bi imza cikartmissin ibocugum cok sagol bi arada avatar yaparsin :) ellerine saglik cok begendim
-Resim Silinmiş.
Çok daha kral bi Ronin geliyo dekopesi yapılmamış olan güzel resimlerin cd sini buldum ayrıca içinde çok kral fontlar ve brushlar var :)extraloob demiş ki:hacım gene öttürmüşüm photoshopu RazzRonin demiş ki:Ben burdayım doğruluk kaleleri yakın fenerleri görün elleri extraokkSLayeR demiş ki:gene super bi imza cikartmissin ibocugum cok sagol bi arada avatar yaparsin :) ellerine saglik cok begendim
-Resim Silinmiş.
CRaZY_NuKeR demiş ki:bana kafadan sızın ıstedıgınız bırsey yazın sadece su olsun CRaZY_NuKeR
ExtraLoob Clup 2107. yaparsınız cok sevınırım aklıma bırsey gelmedıde ondan sıze bıraktım arka fonu felan fılan
ilk önce bunu yaptım.CRaZY_NuKeR demiş ki:CRaZY_NuKeR demiş ki:bana kafadan sızın ıstedıgınız bırsey yazın sadece su olsun CRaZY_NuKeR
ExtraLoob Clup 2107. yaparsınız cok sevınırım aklıma bırsey gelmedıde ondan sıze bıraktım arka fonu felan fılan
hep cicili bicili şeyler yapıon biraz vahşet çalış yawChauncey demiş ki:ilk önce bunu yaptım.CRaZY_NuKeR demiş ki:CRaZY_NuKeR demiş ki:bana kafadan sızın ıstedıgınız bırsey yazın sadece su olsun CRaZY_NuKeR
-Resim Silinmiş.
fakat sağ yukarısında brush izi kaldığı için bunu yaptım.
-Resim Silinmiş.
__PuNisHeRR_ demiş ki:bana
arka font sıyah olucak thıef resmı koyabılırsen super olur yan tarafınada PuNisHeR yazarsan cok sevınırım
inş yaparsınız
yaptım bi tane umarum beğenirsin...DNAA demiş ki:banada bi imza yaparmısınız arkadaşlar lütfen herkeste bi logo ar bende yok