Journalist
Aileden
@UltraViole
yaptığın şey imza boyutuna sığmaz max.500-200
Resimli pek yapamıyorum ayrıca, resimde bulamadım. Sadece yazılı daha güzel olacağını düşenerekten sana 2 seçenek sundum.KoTS0W_KiLL demiş ki:Bana bir imza yapabilirmisiniz İçinde bolca kan olsun kırmızı ve siyah renk kullanılsın bi infaz edilen biri olabilir imzada şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
biliyorum hacım duzeltecemARKO demiş ki:@UltraViole
ne png ne gif yinede etrafı beyaz oluyor :|UltraViole demiş ki:
Bunu da kullanabilirsin ama kucuk oldu biraz ^^
Ben kimseyle rekabet etmiyorum. Sonuçta hepimiz aynı ailedeniz kimsenin lafıyla birbirimize küsmeyiz. Bunu böyle bilin. Ben sadece yeni başladım ve biraz bilemiyebilirim. Bunu rekabete getirecek birşey olmadı olmayacak. Olsa bile eğlence amaçlı olur. Kimseyle yarış yapmam. Herkes becerisini ortaya koyar.asadasfsaf demiş ki:Seppuka Laf Atan ondan iyisini yapıyor mu bakalım Görelim hünerlerini
sana zahmet olmazsa 1. deki yazıyı biraz ortalayabilirmisin? yazı görünmüyor tam olarakSpare demiş ki:Resimli pek yapamıyorum ayrıca, resimde bulamadım. Sadece yazılı daha güzel olacağını düşenerekten sana 2 seçenek sundum.KoTS0W_KiLL demiş ki:Bana bir imza yapabilirmisiniz İçinde bolca kan olsun kırmızı ve siyah renk kullanılsın bi infaz edilen biri olabilir imzada şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
- Resim Silinmiş.
_______________________________________________________Kod:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kod:- Resim Silinmiş.
SePPuKu demiş ki:Birde anlamam dersin.Spare demiş ki:- Resim Silinmiş.düşündüğüm için çok saol sadece yorumda bana yeterdi size bi resim versem onla imza yapsanız??
resim bu http://streetknowledge.files.wordpress.com/2008/04/vida-guerra.jpg
Kod:- Resim Silinmiş.
[IMG]http://i39.tinypic.com/2wpuwdi.png[/IMG]
Sadece yazıyla yapacagım tam olarak ne yazacagım anlamadım.Dj TuRsU demiş ki:Banada Bir Tane Yaparmısınız Üzerinde Mc Enoy B Yazsın Serbest Takılın Herşeye Rağzıyım.