geliyor şimdibaserb demiş ki:ya san diagonun imza super 4ever sagopa aynısından banada istedigim herseyi unutun sadece onun aynısından istiyorum BaserB li simdiden tesekkurler UltraViole ve SePPuKu...
geliyor şimdibaserb demiş ki:ya san diagonun imza super 4ever sagopa aynısından banada istedigim herseyi unutun sadece onun aynısından istiyorum BaserB li simdiden tesekkurler UltraViole ve SePPuKu...
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ic1b8i.png[/IMG]
Sana Cezalı olanı yapınca farklı olacak zaten o yuzden yaptım yoksa yapmazdıkSan Diego demiş ki:Ultra 1.si iki kişiye tıpa tıp aynı imza yapmazsan sevinirim. İmzalar tek tek çünkü hepsinin kişiye göre ayrıcalığı var. Ayrıca cezalı olanı yapmıyacak mısın?
Kim olduğu belli olmuyor. İstersen tekrar yap Ultra.UltraViole demiş ki:
Ya bu sefer olmadı tam kesemedim Ceza yarım cıktı ama şekil oldu biraz ^^
İstersen kullanma şahsen ben begenmedim :?
Sana sadece yazı olarak yapıyorum birtane.Remi demiş ki:1 İmza Rica Edebilir Miyim Yaratıcılığı Size Bırakıyorum Bg de İlla Resim Olmasına Gerek Yok Brush Çalışmasıda Olabilir.mavi Ton Ağırlıklı Olursa Sevinirim Yapılırsa Sevinirim.Yapan Arkadaşada Şimdiden Kolay Gelsin.
Buyrun.. Umarım beğenip kullanırsın.LordTalker demiş ki:arkadaşlar bana yazı değilde normal imza yapabilir misiniz? Arctica adlı global moderatörünki gibi cool birşey yapabilirseniz bana çok sevinirim
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Extra Wallaper.melooo demiş ki:bu arka plan resim çeşidini nasıl bu kadar çok buluyorsn arka plan resmini nerden buluyorsun deim yada
Hemen yapıyorum.Rix!> demiş ki:Bana imza olarak hayal gücünüzü kullanıp bişey yapabilirmisiniz size kalmış bişi yapabilirsiniz hoş görülen bişi...
Sizede ayarlamaya çalışacağım..calfagri demiş ki:sızden bı rıcada buluncam tabı ısınız yoksa sey ben bole bı Türk bayragı ıcınde RedBuLL yaazıcak bı ımza ve avatar ıstıyom ama sole olcak turk bayragı hafıfden kabarık olsa yaparsanız cok sevıncem