Ultra 1.si iki kişiye tıpa tıp aynı imza yapmazsan sevinirim. İmzalar tek tek çünkü hepsinin kişiye göre ayrıcalığı var. Ayrıca cezalı olanı yapmıyacak mısın?

San Diego demiş ki:
Ultra 1.si iki kişiye tıpa tıp aynı imza yapmazsan sevinirim. İmzalar tek tek çünkü hepsinin kişiye göre ayrıcalığı var. Ayrıca cezalı olanı yapmıyacak mısın?
Sana Cezalı olanı yapınca farklı olacak zaten o yuzden yaptım yoksa yapmazdık :thumbsup:

ultraviole bisey sorabilirmiyim bu yazının fontunun ismi ney indirmekmi gerekiyor varsa sende paylasırmısın bende yardımcı olmaya calısım arkadaslara:)

UltraViole demiş ki:

Ya bu sefer olmadı tam kesemedim Ceza yarım cıktı ama şekil oldu biraz ^^

İstersen kullanma şahsen ben begenmedim :?
Kim olduğu belli olmuyor. İstersen tekrar yap Ultra. :muck:

1 İmza Rica Edebilir Miyim Yaratıcılığı Size Bırakıyorum Bg de İlla Resim Olmasına Gerek Yok Brush Çalışmasıda Olabilir.mavi Ton Ağırlıklı Olursa Sevinirim Yapılırsa Sevinirim.Yapan Arkadaşada Şimdiden Kolay Gelsin. :wink1: :thumbsup: :beer:

Remi demiş ki:
1 İmza Rica Edebilir Miyim Yaratıcılığı Size Bırakıyorum Bg de İlla Resim Olmasına Gerek Yok Brush Çalışmasıda Olabilir.mavi Ton Ağırlıklı Olursa Sevinirim Yapılırsa Sevinirim.Yapan Arkadaşada Şimdiden Kolay Gelsin. :wink1: :thumbsup: :beer:
Sana sadece yazı olarak yapıyorum birtane. :thumbsup:

Remi için imza ve avatarım güle güle kullan derim..

Pek hoş oldu sanki. :P

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SuSKuN61 .. Buyrun. :P

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
Güle güle kullan. :P

Ps= Ben ekliyorum Ömer şimdi bunları. :wink1:

SePPuKu çok teşekkür ederimde avatarım kalsın ya bunu daha çok seviyorum
genede çok sağolasın

arkadaşlar bana yazı değilde normal imza yapabilir misiniz? Arctica adlı global moderatörünki gibi cool birşey yapabilirseniz bana çok sevinirim 8)

LordTalker demiş ki:
arkadaşlar bana yazı değilde normal imza yapabilir misiniz? Arctica adlı global moderatörünki gibi cool birşey yapabilirseniz bana çok sevinirim 8)
Buyrun.. Umarım beğenip kullanırsın. :kalp:

- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Kod:
- Resim Silinmiş.
Saygılarımla...

bu arka plan resim çeşidini nasıl bu kadar çok buluyorsn arka plan resmini nerden buluyorsun deim yada

sızden bı rıcada buluncam tabı ısınız yoksa sey ben bole bı Türk bayragı ıcınde RedBuLL yaazıcak bı ımza ve avatar ıstıyom ama sole olcak turk bayragı hafıfden kabarık olsa yaparsanız cok sevıncem

melooo demiş ki:
bu arka plan resim çeşidini nasıl bu kadar çok buluyorsn arka plan resmini nerden buluyorsun deim yada
Extra Wallaper. :curtain:

Rix!> demiş ki:
Bana imza olarak hayal gücünüzü kullanıp bişey yapabilirmisiniz size kalmış bişi yapabilirsiniz hoş görülen bişi...
Hemen yapıyorum.

calfagri demiş ki:
sızden bı rıcada buluncam tabı ısınız yoksa sey ben bole bı Türk bayragı ıcınde RedBuLL yaazıcak bı ımza ve avatar ıstıyom ama sole olcak turk bayragı hafıfden kabarık olsa yaparsanız cok sevıncem
Sizede ayarlamaya çalışacağım.. :muck:

Yukarı Alt