Hacı bana da bi kara melek yapabilir misiniz mümkünke 3 kara melek yan yana olsun kız ellerindede elma olsun arka plan yağmurlu bişi olursa sevinirim lütfen sol alt köşedede şekilli bir FruitFly yazabilir mi?Bu olabilir mi acaba?
:popcorn:

darkonder

Öğretiyorum
darkonder demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Şu resmi imza boyutuna getire bilirmisiniz.Lütfen deli olucam yoksa :S ilk defa imza yaptık biraz güzel olmadıma bide bana bu konuda yardım edebilcekler mailto:[email protected] eklesin lütfen
Biri yapsa artıkın çok şeymi istiyorum zaten imza boyutuna getirceksiz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
lütfen banada bir imza yaparmısın böyle çiçekli böcekli olmasın ama rap le bi alakası olsun şimdiden teşekkür ederim pm atarsan sevinriim

Tmm legolas diorum o resmin beyazını ypp ynına AngeLLine yazıp bide ortadaki adamın tipini değişttrsk olr diorum :D

Benimki isteğimin biraz dışında olmuş lütfen yapabilecek varsa yapsın yine de çok Thx Hacı ellerine sağlık
:popcorn:

- Resim Silinmiş.

yine bu baterinin üstünde nickim yazan bi imza rica ediyorum :buddha:

yapıcak olan arkadaşa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :rolleyes1:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ANTALYA BİLGİSAYAR MARKET >> www.antalyamarket.com
xXx_Kroniq demiş ki:
xXx_Kroniq demiş ki:
xXx_Kroniq demiş ki:
İmza Ve Avatar İstiyorum Nasıl olduğu Fark Etmez Anime Karakterleri OLSUN Sade Siyah olsun İmza Boyutuda Küçük olursa iyi olur şimdiden teşekkürler...

İmzamda kesinlikle Çerceve olsun!!!
http://www.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/D-GrayMan/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_D-GrayMan_Wing-Zero(1.33)__THISRES__82634.jpg

Bu Animeyi Kullanırsanız Güzel olur İmzamda!

Yukarı Alt