yoksa senin kini çalarım
o zaman bunu oku onları ta başta söliycektin sordum nasıl bişi istersin die kafana göre takıl dedin yaptım kahvekeyfinuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...
Makmen demiş ki:4, yolayisim lutfen biri halediwersinMakmen demiş ki:Makmen demiş ki:http://img137.imageshack.us/img137/3067 ... lanli5.jpg
bu resimin ustune güzel bi sekilde Makmen ve To Live is To Die yazarsaniz sevniirm tessekkurler bide boyutu ayrlmaniz gerekcek bayaa bi buyuk bi resim
Makmen demiş ki:http://img137.imageshack.us/img137/3067 ... lanli5.jpg
bu resimin ustune güzel bi sekilde Makmen ve To Live is To Die yazarsaniz sevniirm tessekkurler bide boyutu ayrlmaniz gerekcek bayaa bi buyuk bi resim
olmuşmu ???blackk demiş ki:Bende bir imza istiyorum nuker kardeşim şöle elinde silah olan adam yanınada Blackk yazarsan çok iyi olur.. he arkaplan rengide siyah olursa iyi olur..teşekkürler şimdiden.. kahvekeyfi
biraz sade yaXEM demiş ki:olmuşmu ???blackk demiş ki:Bende bir imza istiyorum nuker kardeşim şöle elinde silah olan adam yanınada Blackk yazarsan çok iyi olur.. he arkaplan rengide siyah olursa iyi olur..teşekkürler şimdiden.. kahvekeyfi
-Resim Silinmiş.
okXEM demiş ki:isteklere bağlı yaptım
bu nasıl ????blackk demiş ki:ÇoK teşekkür ederim ancak biraz sade olmuş beğenmemezlik gibi algılama biraz daha geliştirirsen ii olur ama işim var dersen ben bunuda kullanırım sorun değil ama çok teşekkür ederim..
xtraloob member yazmayı unutma WinkXEM demiş ki:bu nasıl ????blackk demiş ki:ÇoK teşekkür ederim ancak biraz sade olmuş beğenmemezlik gibi algılama biraz daha geliştirirsen ii olur ama işim var dersen ben bunuda kullanırım sorun değil ama çok teşekkür ederim..
-Resim Silinmiş.