ben saten senin sitede görünsün die yapmadım bunu burda kullancaksın ya da hiç istekte bulunmuycaksın

ok kanka tamam o zaman daha canlı bişeyler yaparmısın silkroad la ilgili olsun mesala bi nukeci char 80 lwl benim miş gibi yap :lolmuch: yapa bilirsen

nuk3r_tr demiş ki:
Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın

-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek

İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...

Saygılar...
o zaman bunu oku onları ta başta söliycektin sordum nasıl bişi istersin die kafana göre takıl dedin yaptım kahvekeyfi

Bende bir imza istiyorum nuker kardeşim şöle elinde silah olan adam yanınada Blackk yazarsan çok iyi olur.. he arkaplan rengide siyah olursa iyi olur..teşekkürler şimdiden.. kahvekeyfi

XEM

rank8
blackk demiş ki:
Bende bir imza istiyorum nuker kardeşim şöle elinde silah olan adam yanınada Blackk yazarsan çok iyi olur.. he arkaplan rengide siyah olursa iyi olur..teşekkürler şimdiden.. kahvekeyfi
olmuşmu ??? :lol:

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
banada yaparmısınız lutfen.

sey olabılır beşiktaşla ilgili bıde ısmını TheDarkSainT koyabılırmısınız...

extraloob member falanda olabılır . sımdden tessekuru borch bılırım.. extraokk

ÇoK teşekkür ederim ancak biraz sade olmuş beğenmemezlik gibi algılama biraz daha geliştirirsen ii olur ama işim var dersen ben bunuda kullanırım sorun değil ama çok teşekkür ederim.. :mrgreen:

XEM

rank8
blackk demiş ki:
ÇoK teşekkür ederim ancak biraz sade olmuş beğenmemezlik gibi algılama biraz daha geliştirirsen ii olur ama işim var dersen ben bunuda kullanırım sorun değil ama çok teşekkür ederim.. :mrgreen:
bu nasıl ????

-Resim Silinmiş.

ben yapacaktım ama karakter bulamadım :lol: saten xem halletmiş bana gerek kalmadı heralde

XEM demiş ki:
blackk demiş ki:
bu nasıl ????

-Resim Silinmiş.
xtraloob member yazmayı unutma Wink

Ben imza istiyorum
Tarif: (Simhon Tip//8Dg Garment Ve Glaive)

Arka plan:Elektriksel Bir Arka Plan Yani elemanın arkasında şimşekler çakıo gibi.

yapımcılara şimdiden çok teşekkürler..

Yukarı Alt