Metocan Müsait bir zamanında banda yeşilli bir imza yap bakalım nasıl olacak. Şöyle hatunlu güzel birşey olsun. Psyi açmak hiç gelmiyor içimden sana devrettim.
EviLQin demiş ki:- Resim Silinmiş.
Bu Resmi Kullanarak Nick Olarakda EviLQin yazıp imza yapabilirmisiniz?
hic icinden gelmiyorNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.
Nina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.
begenmemek deil de one öyle dedim görünce müsait olunca özenip yaparsan sevinirmNina Ricci demiş ki:bak hele imzada beğenmiyorlar yok lem size imza
FRINGE Dizisiyle ilgili bi imza olsun istiyorm bn baska bulamadım imzaya uygunNina Ricci demiş ki:resim pert.
FRINGE Diziyle ilgili bir imza hazırlayabilirimisiniz?Metover demiş ki:İmzalara başlanıyor. Arkadaşlar ezio imzasını yapıyorum.
yazi fontu hosuma gitti paylasirmisinNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.
Senin imzan gibi böyle quzeL ßişey yaparsan iyi olur :) yalnız imza da CaRNeY yazarsa sevinirim xD resimde Hilary Duff olursa super olur (biraz fazla ßişey mi istedim acaba )Nina Ricci demiş ki:orjinali öyle bende de yok ^^
Ezio0o demiş ki:Ustam bende bir imza ricasında bulunucaktım :))) Assassin's Creed 2 deki assasinimiz "Ezio" nun içinde bulundugu bir imza .Renk olarak sarı ve siyah "sarı çok cırtlak olmaması kaydıyla" ve birazda kırmızı olabilir :)) mavide olabilir :)) onu harmanlamak senin uzmanlık alanın ben sana şunu şöyle yap gibi birşey söyleyemem ama yaparsan müteşekkir kalırım ve içinde yazacak şeyde :)) "Ezio0o" şimdiden ilgin ve alakana tşkkürler iyi forumlar :))
http://yfrog.com/mrac2ezio0op