Metocan Müsait bir zamanında banda yeşilli bir imza yap bakalım nasıl olacak. Şöyle hatunlu güzel birşey olsun. Psyi açmak hiç gelmiyor içimden sana devrettim. :P

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hilary Duff resmini musait bi zamanda koyar mısın yazı olarak da ''Basketball'' yazabilirmisin :D

Ustam bende bir imza ricasında bulunucaktım :))) Assassin's Creed 2 deki assasinimiz "Ezio" nun içinde bulundugu bir imza .Renk olarak sarı ve siyah "sarı çok cırtlak olmaması kaydıyla" ve birazda kırmızı olabilir :)) mavide olabilir :)) onu harmanlamak senin uzmanlık alanın ben sana şunu şöyle yap gibi birşey söyleyemem ama yaparsan müteşekkir kalırım ve içinde yazacak şeyde :)) "Ezio0o" şimdiden ilgin ve alakana tşkkürler iyi forumlar :))

Takımı
Galatasaray
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ezio0o demiş ki:
Ustam bende bir imza ricasında bulunucaktım :))) Assassin's Creed 2 deki assasinimiz "Ezio" nun içinde bulundugu bir imza .Renk olarak sarı ve siyah "sarı çok cırtlak olmaması kaydıyla" ve birazda kırmızı olabilir :)) mavide olabilir :)) onu harmanlamak senin uzmanlık alanın ben sana şunu şöyle yap gibi birşey söyleyemem ama yaparsan müteşekkir kalırım ve içinde yazacak şeyde :)) "Ezio0o" şimdiden ilgin ve alakana tşkkürler iyi forumlar :))

Kod:
http://yfrog.com/mrac2ezio0op
umarım beğenirsin...

Arkadaşlar imzaları yapmaya başlıyorum, eğer önceden yaptıysanız isteklerinizi yeniden yazın, önceliğim aktif olanlara 8)

Yukarı Alt