Sen bi msn aç bak sana yaptımAvasin demiş ki:mert bende summerle birlikte değişim istiyorum bakalım bana şu anki imzamı değiştirtecek kadar iyi bir imza yapabilecekmisin :d
Ps: Jennifer Aniston her zamanki gibi
Metover demiş ki:WarCry;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
teşekkürlerMrHaci demiş ki:Elimden geldiği kadar avatar - imza boyutuna çevirmeye çalıştım bu kadar oldu.
Ps bilmediğimden efeckt kısmına hiç dokunmadım.
Buyur ;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ben birşeyler yapmaya çalıştımSweetLord demiş ki:Banada güzel bir imza yaparmısınız?
Anime oLsun,tatlı kızlar filan,rengimle uyumlu olursa sevinirim,imza+avatar uyumlu olsn
Yapabildiğim kadarıyla ;Triptonic demiş ki:banada güzel bir imza yaparmısın suanki imzamda adım yazsın.
1.jip gibi olmuş 2.fena değilMrHaci demiş ki:Yapabildiğim kadarıyla ;Triptonic demiş ki:banada güzel bir imza yaparmısın suanki imzamda adım yazsın.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Teşekkür EderimMrHaci demiş ki:Ben birşeyler yapmaya çalıştımSweetLord demiş ki:Banada güzel bir imza yaparmısınız?
Anime oLsun,tatlı kızlar filan,rengimle uyumlu olursa sevinirim,imza+avatar uyumlu olsn
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
+1 ^^PR3STIG3 demiş ki:mertcım pmden de attım burayda yazayım ^^ Bi Siyah desen Üzerine yanmakda olan sigara üstünde PR3STIG3 Yazarsa sevinirim teşşekkürler sımdıden kolay gelsın ^^