Metover kardeşim Alttaki resimden bir (avatar - imza 2'lisi) çıkarman mümkünmüdür ?

Boş zamanında biraz uğraşsan ?

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
var hacım 1 aydır beklıyorum artık bombamı patlat xD benım isteidğim sey böyle sigarayla ilgili resımde duman gözüksün yeter şık bişey olsun senın zevkıne bırakıyorum kod olarak pm ile gönderirsen sevinirim..

Josephine demiş ki:
Adam gibi imza istiyorum.
Ayın 6 sında alırım.
Çakma devinanttan bulduklarını yospama bize !
:kalp:
Şuanki imzan deviant'mı NML'nin ki deviant mı? Bende insanım heralde günün 20 saati ps yapacak halim yok devianttan alarak zaman kazanıyorum. daral:

HeartBeat demiş ki:
Metover arkadaşımızın yokluğunda ;

İmza isteklerinde bulunan arkadaşlar ben biraz araştırdım ve kendimce düzenledim resimleri. Elimde olan ve dağatılmamış imzalar aşağıda NUMARA SIRASINA GÖRE bulunmaktadır. Hangi imzayı isterseniz bu topic altından Numarasını söylemeniz yeterlidir. summer1:

- Resim Silinmiş.

Not: İmzalar net gözükmeye bilir. Buraya koyarken büyütmem gerekti düzgün gözüksün diye.Büyütürken resimleri biraz bulanıklık oluyor.​
5'şi bana yaparbilir misin ?

Maynard

Maynard demiş ki:
HeartBeat demiş ki:
Metover arkadaşımızın yokluğunda ;

İmza isteklerinde bulunan arkadaşlar ben biraz araştırdım ve kendimce düzenledim resimleri. Elimde olan ve dağatılmamış imzalar aşağıda NUMARA SIRASINA GÖRE bulunmaktadır. Hangi imzayı isterseniz bu topic altından Numarasını söylemeniz yeterlidir. summer1:

- Resim Silinmiş.

Not: İmzalar net gözükmeye bilir. Buraya koyarken büyütmem gerekti düzgün gözüksün diye.Büyütürken resimleri biraz bulanıklık oluyor.​
5'şi bana yaparbilir misin ?

Maynard
6.'yı bana yaparmısın hacım ?

PR3STIG3 demiş ki:
var hacım 1 aydır beklıyorum artık bombamı patlat xD benım isteidğim sey böyle sigarayla ilgili resımde duman gözüksün yeter şık bişey olsun senın zevkıne bırakıyorum kod olarak pm ile gönderirsen sevinirim..

PR3STIG3 demiş ki:
PR3STIG3 demiş ki:
İmza isteklerine başlandı, isteklerinizde acele edin tarafımdan yapılacaktır. 8)

Kai

olduser
Metover demiş ki:
Evet arkadaşlar ben geldim imza isteklerini alayım, hepsi tarafımca yapılacaktır, aktif olanlara öncelik veriyorum 8)
Bro bana şöyle güzel bir imza yapabilirmisin,zevkine güveniyorum

Metover demiş ki:
PR3STIG3 demiş ki:
PR3STIG3 demiş ki:
İmza isteklerine başlandı, isteklerinizde acele edin tarafımdan yapılacaktır. 8)
:roll: :roll:

Prestige;

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

SweetLord;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Yukarı Alt