Şuanki imzan deviant'mı NML'nin ki deviant mı? Bende insanım heralde günün 20 saati ps yapacak halim yok devianttan alarak zaman kazanıyorum.Josephine demiş ki:Adam gibi imza istiyorum.
Ayın 6 sında alırım.
Çakma devinanttan bulduklarını yospama bize !
Hacı biras daha güzel bişi yapsan olabilir misin acabaMetover demiş ki:Maynard;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Mertcim yapmıssın güzel olmuş ellerine sağlıkda üstündeki nicki DonTouchMe_ olarak deiştirirmisin sana zahmet ?Metover demiş ki:DontTouchMe;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
5'şi bana yaparbilir misin ?HeartBeat demiş ki:Metover arkadaşımızın yokluğunda ;
İmza isteklerinde bulunan arkadaşlar ben biraz araştırdım ve kendimce düzenledim resimleri. Elimde olan ve dağatılmamış imzalar aşağıda NUMARA SIRASINA GÖRE bulunmaktadır. Hangi imzayı isterseniz bu topic altından Numarasını söylemeniz yeterlidir.
- Resim Silinmiş.
Not: İmzalar net gözükmeye bilir. Buraya koyarken büyütmem gerekti düzgün gözüksün diye.Büyütürken resimleri biraz bulanıklık oluyor.
6.'yı bana yaparmısın hacım ?Maynard demiş ki:5'şi bana yaparbilir misin ?HeartBeat demiş ki:Metover arkadaşımızın yokluğunda ;
İmza isteklerinde bulunan arkadaşlar ben biraz araştırdım ve kendimce düzenledim resimleri. Elimde olan ve dağatılmamış imzalar aşağıda NUMARA SIRASINA GÖRE bulunmaktadır. Hangi imzayı isterseniz bu topic altından Numarasını söylemeniz yeterlidir.
- Resim Silinmiş.
Not: İmzalar net gözükmeye bilir. Buraya koyarken büyütmem gerekti düzgün gözüksün diye.Büyütürken resimleri biraz bulanıklık oluyor.
Maynard
AvatarMaynard demiş ki:5'şi bana yaparbilir misin ?
Maynard
AvatarDonTouchMe_ demiş ki:6.'yı bana yaparmısın hacım ?
PR3STIG3 demiş ki:var hacım 1 aydır beklıyorum artık bombamı patlat xD benım isteidğim sey böyle sigarayla ilgili resımde duman gözüksün yeter şık bişey olsun senın zevkıne bırakıyorum kod olarak pm ile gönderirsen sevinirim..
İmza isteklerine başlandı, isteklerinizde acele edin tarafımdan yapılacaktır.PR3STIG3 demiş ki:PR3STIG3 demiş ki:var hacım 1 aydır beklıyorum artık bombamı patlat xD benım isteidğim sey böyle sigarayla ilgili resımde duman gözüksün yeter şık bişey olsun senın zevkıne bırakıyorum kod olarak pm ile gönderirsen sevinirim..
Bro bana şöyle güzel bir imza yapabilirmisin,zevkine güveniyorumMetover demiş ki:Evet arkadaşlar ben geldim imza isteklerini alayım, hepsi tarafımca yapılacaktır, aktif olanlara öncelik veriyorum
Metover demiş ki:İmza isteklerine başlandı, isteklerinizde acele edin tarafımdan yapılacaktır.PR3STIG3 demiş ki:PR3STIG3 demiş ki:var hacım 1 aydır beklıyorum artık bombamı patlat xD benım isteidğim sey böyle sigarayla ilgili resımde duman gözüksün yeter şık bişey olsun senın zevkıne bırakıyorum kod olarak pm ile gönderirsen sevinirim..
CataLysT demiş ki:Sexy bir hatunlu sağ alt köşesinde adım yazacak şekilde olursa sevinirim imzadaki tonlar mavi olabilir.