Sexy bir hatun olsunUprising demiş ki:Konusu ne olsunParlament demiş ki:Yeni nickime ve yeniden göreve dönmem nedeni ile Avatar&İmza istiyorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim
Sexy bir hatun olsunUprising demiş ki:Konusu ne olsunParlament demiş ki:Yeni nickime ve yeniden göreve dönmem nedeni ile Avatar&İmza istiyorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim
Dark Zone demiş ki:Bana iskambil kağıtları ile ilgili bi imza yaparmısın eğer beğenirsem kullanıcam
http://hizliupload.com/img/88731482561008854992.pngParlament demiş ki:Sexy bir hatun olsunUprising demiş ki:Konusu ne olsunParlament demiş ki:Yeni nickime ve yeniden göreve dönmem nedeni ile Avatar&İmza istiyorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim
bro sen bana önceden yapmstın ama o linkler galiba uctu senn yaptıgın imza yerine mac skorlari var bi tane daha yaparmısınCubaLibre demiş ki:CubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel&seksi hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
Ne yapıcam onu anlamadım avatarı mı Yoksa baştan farklı bir imza mıCubaLibre demiş ki:bro sen bana önceden yapmstın ama o linkler galiba uctu senn yaptıgın imza yerine mac skorlari var bi tane daha yaparmısınCubaLibre demiş ki:CubaLibre demiş ki:bro banada şöyle güzel&seksi hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık
CubaLibre demiş ki:farklı bişey yap ya senn zevkine kalmıs ama güzel bi hatun olsun
bro eline saglık cok hosuma gitti yaUprising demiş ki:CubaLibre demiş ki:farklı bişey yap ya senn zevkine kalmıs ama güzel bi hatun olsun
http://hizliupload.com/img/87390338780344208255.png
aldım bundan sonra senden imza istersem bişey demiycem sadece senn zevkine bırakcamUprising demiş ki:avatarı 100x80 veya 100x85 yap daha ii görünür.
evet el altında var imzalar çokca. örneğinCubaLibre demiş ki:aldım bundan sonra senden imza istersem bişey demiycem sadece senn zevkine bırakcamUprising demiş ki:avatarı 100x80 veya 100x85 yap daha ii görünür.
ps:ya bu sendeki hız nedir ya imza istedik 20 dakka gecmedi ne yapıon el altında hazır bekletiyomusun..Şaka bi yana eline sağlık
CubaLibre demiş ki:
tşklerUprising demiş ki:
Geunge demiş ki:Arka plan rengi kırmızı Üstünde Geunge yazsın bro Güzel Bir efekt ver kızlar olsun. :).. Şimdiden Teşekkürler
Bro güzel olmuş teşekkürler, fakat : Geniş istemiştim birde çerçeve istemiyorum. Resim 550x178 boyutlarında yada bunlara yakın boyutlarda olursa sevinirim zahmet olucak amaUprising demiş ki:exotic demiş ki:Uprising demiş ki:Varsa imza isteği 1-2 tane yapabilirim.exotic demiş ki:http://img88.imageshack.us/img88/7508/21269402.jpg HD resim. Benim ricam, brushları fln güzel kullanılması boyunu benim imza kadar yada biraz daha kısa ama genişliğini çok geniş yapman ben brush vs. hiç beceremiyorum, ricam brushların güzel kullanılması ve son olarak resmin arka fonlarına biraz d.mod tonları atılırsa süper olur
exotic demiş ki:Uprising demiş ki:Bro güzel olmuş teşekkürler, fakat : Geniş istemiştim birde çerçeve istemiyorum. Resim 550x178 boyutlarında yada bunlara yakın boyutlarda olursa sevinirim zahmet olucak ama