CubaLibre demiş ki:
CubaLibre demiş ki:
CubaLibre demiş ki:
bro banada şöyle güzel&seksi hatunlu bişey yaparmısın.böle insan baktımı yapana helal olsun dedittircek bişey istiyorum senden şimdiden eline saglık :muck:
bro sen bana önceden yapmstın ama o linkler galiba uctu senn yaptıgın imza yerine mac skorlari var daral: bi tane daha yaparmısın pray:
Ne yapıcam onu anlamadım avatarı mı :?: Yoksa baştan farklı bir imza mı soru:

Uprising demiş ki:
avatarı 100x80 veya 100x85 yap daha ii görünür. :thumbsup:
aldım :thumbsup: bundan sonra senden imza istersem bişey demiycem sadece senn zevkine bırakcam :buddha:
ps:ya bu sendeki hız nedir ya :think: imza istedik 20 dakka gecmedi ne yapıon el altında hazır bekletiyomusun..Şaka bi yana eline sağlık

CubaLibre demiş ki:
Uprising demiş ki:
avatarı 100x80 veya 100x85 yap daha ii görünür. :thumbsup:
aldım :thumbsup: bundan sonra senden imza istersem bişey demiycem sadece senn zevkine bırakcam :buddha:
ps:ya bu sendeki hız nedir ya :think: imza istedik 20 dakka gecmedi ne yapıon el altında hazır bekletiyomusun..Şaka bi yana eline sağlık
evet el altında var imzalar çokca. :mrgreen: örneğin

Arka plan rengi kırmızı Üstünde Geunge yazsın bro Güzel Bir efekt ver kızlar olsun. :).. Şimdiden Teşekkürler :muck:

Uprising demiş ki:
exotic demiş ki:
Uprising demiş ki:
Varsa imza isteği 1-2 tane yapabilirim.
exotic demiş ki:
http://img88.imageshack.us/img88/7508/21269402.jpg HD resim. Benim ricam, brushları fln güzel kullanılması boyunu benim imza kadar yada biraz daha kısa ama genişliğini çok geniş yapman ben brush vs. hiç beceremiyorum, ricam brushların güzel kullanılması ve son olarak resmin arka fonlarına biraz d.mod tonları atılırsa süper olur :muck:
:roll:
Bro güzel olmuş teşekkürler, fakat :mrgreen: : Geniş istemiştim birde çerçeve istemiyorum. Resim 550x178 boyutlarında yada bunlara yakın boyutlarda olursa sevinirim zahmet olucak ama :mrgreen: :buddha: :kalp:

Uprising bir hatun ve iskambil kağıtlarından olsundan avatar ve imza yapabilir misin?
Üstünde Dewey ve sağ alt kösede ufak bir sekilde trityum yazarsan cok sevinirm şimdiden saol :D

Yukarı Alt