vuvuzelam nerdeLordzek demiş ki:Pazartesi günü tüm imzalar konu altından ulaştırılacaktır.
Efendim?SweeTChieF demiş ki:vuvuzelam nerdeLordzek demiş ki:Pazartesi günü tüm imzalar konu altından ulaştırılacaktır.
sen nasıl imza istiyosun onu de banaSweeTChieF demiş ki:şampiyonluk kutlayışı tribine girdim, o kadar sevindik.
jessica albadan bir klasik istiyorum açık saçık olabilir, jessica olsun ne olursa olsunLordzek demiş ki:sen nasıl imza istiyosun onu de banaSweeTChieF demiş ki:şampiyonluk kutlayışı tribine girdim, o kadar sevindik.
Barbaros görmedinmi kocaman yazmışım bakPrivacy demiş ki:bana avatar ve imza yapabilecek var mı?
kendi kendinemi konuşmaya başladın özgürPrivacy demiş ki:Barbaros görmedinmi kocaman yazmışım bakPrivacy demiş ki:bana avatar ve imza yapabilecek var mı?
Redd demiş ki:kendi kendinemi konuşmaya başladın özgürPrivacy demiş ki:Barbaros görmedinmi kocaman yazmışım bakPrivacy demiş ki:bana avatar ve imza yapabilecek var mı?
Privacy demiş ki:Privacy demiş ki:bana avatar ve imza yapabilecek var mı?
bütün tekliflere açığım ama şu ana kadar hep seninle çalıştım senden başka umursamıyor kimseCosmicGate demiş ki:Privacy demiş ki:Privacy demiş ki:bana avatar ve imza yapabilecek var mı?
Koçum senin imzanı ben yapıcam az sabret işlerimi hallediyim
benim sana imza yapmam zaten hata sen hiç beğenmiyosun kifrityus demiş ki:Çok klasik olum bu yaptığın biraz değişik olsun bende yaparım onu
Zor beğeniyorumLordzek demiş ki:benim sana imza yapmam zaten hata sen hiç beğenmiyosun kifrityus demiş ki:Çok klasik olum bu yaptığın biraz değişik olsun bende yaparım onu