Kadınlı sanmıştım kanlı çıktıBellatri[X] demiş ki:Al sana kanlıcqloss07 demiş ki:bana bol kadınlı bi imza lazım Ufck veya cqloss07 yazıcak
Kadınlı sanmıştım kanlı çıktıBellatri[X] demiş ki:Al sana kanlıcqloss07 demiş ki:bana bol kadınlı bi imza lazım Ufck veya cqloss07 yazıcak
cqloss07 demiş ki:Kadınlı sanmıştım kanlı çıktıBellatri[X] demiş ki:Al sana kanlıcqloss07 demiş ki:bana bol kadınlı bi imza lazım Ufck veya cqloss07 yazıcak
Genede Teşekkür ederim Kadınlı imzalar göze hoş gelirBellatri[X] demiş ki:hay anlama duyguma kusura bakma gelıyor .
Bu Güzel İşte :) Teşekkür Ederim HacımBellatri[X] demiş ki:
cqloss07 demiş ki:Bu Güzel İşte :) Teşekkür Ederim HacımBellatri[X] demiş ki:
ellerine sağlık genede hocam kadın bi hoş duruyorBellatri[X] demiş ki:cqloss07 demiş ki:Bu Güzel İşte :) Teşekkür Ederim HacımBellatri[X] demiş ki:
Önemlı değil yanlız cok ugrastım . Bilindik kadınlar hep koyuyorlar imzalara ben dedim Monıca Belluci olsun bu sefer :)
Bellatri[X] demiş ki:Dark Man X demiş ki:Hem avatar hem imza lazım :) :)
syle bike ayarlıyım . ?
O zaman kafana göre birşey yapmanı istiyorumBellatri[X] demiş ki:Rinoritze demiş ki:bana da http://tinypic.com/r/wmfm10/6
bu resimle yapar mısın? çok köşe olmamak şartıyla Rinoritze yazarsan sevinirim.Avatar da yüzünü kesip yapabilirsen iyi olur.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Kardeş Ben Mecbur Kalmadıkca Baska İmzaların Uzerine Çalısma yapmam
Hırsızlık Ve emeksız bır calısma olmus olur .
asdfdsasd ilgilenin enistemleeeLordzek demiş ki:ben ikinci plana atıldım ama ben olmadan önce burlar hep tarlaydı
sen dükkanda değilmiydinLemonade demiş ki:asdfdsasd ilgilenin enistemleeeLordzek demiş ki:ben ikinci plana atıldım ama ben olmadan önce burlar hep tarlaydı
o zaman neden sms`lere cevap vermiyonLemonade demiş ki:cep telefonuyla 7 senedir nete giriliyo bildigim kadariyla