PS userler imza yapmakla yükümlü değil zaten.Slytheri[N] demiş ki:PS useri olmadıgımdan Yardımcı olamıyorum
PS userler imza yapmakla yükümlü değil zaten.Slytheri[N] demiş ki:PS useri olmadıgımdan Yardımcı olamıyorum
bende zaten ole bir şey demedım .Lordzek demiş ki:PS userler imza yapmakla yükümlü değil zaten.Slytheri[N] demiş ki:PS useri olmadıgımdan Yardımcı olamıyorum
illa ps user olunca imza yapmıyorsun yaniSlytheri[N] demiş ki:bende zaten ole bir şey demedım .Lordzek demiş ki:PS userler imza yapmakla yükümlü değil zaten.Slytheri[N] demiş ki:PS useri olmadıgımdan Yardımcı olamıyorum
Allahını seven şu adama imza yapsın.Tarihe karışmasını beklediğim imzalardanfrityus demiş ki:Nirda penimki
Emek olsunAlways demiş ki:Hazır Psd Dosyalarımdanmı Yapayım arkadaslar Yoksa Emek ilemı
Malum Garı Gız İsteyen coğ
baya urasiyik![]()
imzamı hatırlattın . eğer [hoşuna gittiyse ne mutlu bana]Rowndark demiş ki:@frityus
eğer hoşuna gittiyse ne mutlu bana![]()
![]()
anlayamadımAlways demiş ki:imzamı hatırlattın . eğer [hoşuna gittiyse ne mutlu bana]
yaptım sana görmedin mi?Hermaphros demiş ki:1Tane imza plesea :)
Panpa hoşda isim parlıyor yani yeşil fontta yeşil yazı uymuyorLordzek demiş ki:yaptım sana görmedin mi?Hermaphros demiş ki:1Tane imza plesea :)