samanlik macerasi ftw bu hatrini kiramam ekleyecegim hemen, tesekkur ederim dostcan
adam profesional yaLeft Behind demiş ki:sweetCHIEF demiş ki:abi yok mu imza-avatar yapicak bana 1 kere yapin ben 3 sene idare ediyorum zaten:(
pek anlamam bu işlerden ama senin için biraz uğraştım.
Seç beğen al kardeşim.sweetCHIEF demiş ki:
peki biri suraya bir yere sweetchief yazsa cok mu ayip olur
yenilik lazim,bize ask lazim..ayrilik deeegilAphrodite demiş ki:Niyeti bozdun la gene Gaga iyiydi kapalı felan, bu halde pilavlıya gelemez söyliyim.
Duygusuzz demiş ki:En son sana imzayı ben yapacam etkin daha mübarek bişeyler
oy kardeşim ya :( tamam oğulcanla karşına geçcez her gün 15 dk bizimle t...k geçsen yeter herhaldesweetCHIEF demiş ki:ahahaha abi niye benimle t...k geciyorsunuz hep
ogulcani aglatalim yeterAphrodite demiş ki:oy kardeşim ya :( tamam oğulcanla karşına geçcez her gün 15 dk bizimle t...k geçsen yeter herhaldesweetCHIEF demiş ki:ahahaha abi niye benimle t...k geciyorsunuz hep
Banlarım bak üstüme gelmeyinsweetCHIEF demiş ki:ogulcani aglatalim yeterAphrodite demiş ki:oy kardeşim ya :( tamam oğulcanla karşına geçcez her gün 15 dk bizimle t...k geçsen yeter herhaldesweetCHIEF demiş ki:ahahaha abi niye benimle t...k geciyorsunuz hep
Bro sanki kolunda biraz kalmış ama ..Left Behind demiş ki:Seç beğen al kardeşim.sweetCHIEF demiş ki:
Hepsinin yazı tipi farklıdır.Beğendiğin biri olursa söyle avatarını hazırlayayım.
JB'yi silmek için çok uğraşmışsınızsweetCHIEF demiş ki: