olum senin imzalarda aldi basini gidiyorAddicted demiş ki:Sen imza yapmayın beceremiyon olum zorlama artık ya
Nervous demiş ki:Left behind arkadaşım müsait olduğunda bir league of legends imzası daha yaparsa çok sevinirim :) Şampiyon önemli değil herhangibiri olabilir :)
Violent Arise demiş ki:Hukuk öğrencisi banada bi imza yaparmısın?
Pm atıcaktım yanlıs oldu beylerViolent Arise demiş ki:Hukuk öğrencisi banada bi imza yaparmısın?
hocam eline sağlık geç farkettim :)Left Behind demiş ki:Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nervous demiş ki:Left behind arkadaşım müsait olduğunda bir league of legends imzası daha yaparsa çok sevinirim :) Şampiyon önemli değil herhangibiri olabilir :)
Buyur.
Addicted demiş ki:Sen imza yapmayın beceremiyon olum zorlama artık ya
Emre şakacıdır yaAlways demiş ki:Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
Addicted demiş ki:Sen imza yapmayın beceremiyon olum zorlama artık ya
önemlı olan uyelere yardım etmektır arkadaş
elinden gelenı yapmış bizede teşekkür etmek düşer :)
NewJersey demiş ki:League Of Legend te ki bir karekter ile imza ve avatar yapabilecek varmı ?
Güçlendirilmiş Singed yada Pulsefire EzrealLeft Behind demiş ki:Bu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildi
NewJersey demiş ki:League Of Legend te ki bir karekter ile imza ve avatar yapabilecek varmı ?
hangi karakter
Karakterleri Falan Pek Bilmiyorum , Oynamıyorum Yaptıklarım ;NewJersey demiş ki:League Of Legend te ki bir karekter ile imza ve avatar yapabilecek varmı ?
Elimden Geldiğince Yardım Etmek İstedim Bu Photoshop'da 7.Gün Daha Kendimi Geliştirmem Lazım Biliyorum.Duygusuzz demiş ki:Hacım daha geliştirmen lazım kendini png yapında özellikle yazı tipi ve resim boyutunu iyi ayarlaman lazım :)