hadi nolur yaw diğerinede bi bakıyım hep kafamda onuda canlandırmıştımBlueLight demiş ki:Ugraştırma şmidi yw beni xD Ne gerek var 1 tane yeer :)
hadi nolur yaw diğerinede bi bakıyım hep kafamda onuda canlandırmıştımBlueLight demiş ki:Ugraştırma şmidi yw beni xD Ne gerek var 1 tane yeer :)
ironeye ye bi iyilik yap bea=)ironeye_TR demiş ki:hadi nolur yaw diğerinede bi bakıyım hep kafamda onuda canlandırmıştımBlueLight demiş ki:Ugraştırma şmidi yw beni xD Ne gerek var 1 tane yeer :)
ekliyelim mi seniDj TuRşU demiş ki:Hocam bi aralar ben bunu bağımlısı oldum 1 kere bile televizyonda seyretmedim 4 gün sabah akşam 3 kitabıda bitirdim hayatımda gördüğüm çizgi diziydi
extraloob kısmını kaldır aşırı çirkin avatar ve extraloob uymamış 1.siBlueLight demiş ki::S bi Dk ben yapım begenmessen onuda yaparız bi bak 4 kişi (avatar grubu) Avaar fun yazmaya çalışıyo bunda
- Resim Silinmiş.
biraz kötü bi eleştiri olmadı mı sence :|Spartan123 demiş ki:extraloob kısmını kaldır iyi uymamış 1.siBlueLight demiş ki::S bi Dk ben yapım begenmessen onuda yaparız bi bak 4 kişi (avatar grubu) Avaar fun yazmaya çalışıyo bunda
- Resim Silinmiş.
fun degil fan 2.si
insanları kesip resimin üstüne taşırmalısın.
yazı stilin parlamalı ve altında biraz gölge oluyor gibi olmalı.
afedersin b*k sarısı rengimi buldun bula bula arka plana
1- Extraloob yazmıcaz önüne gelen kullancakSpartan123 demiş ki:extraloob kısmını kaldır iyi uymamış 1.siBlueLight demiş ki::S bi Dk ben yapım begenmessen onuda yaparız bi bak 4 kişi (avatar grubu) Avaar fun yazmaya çalışıyo bunda
- Resim Silinmiş.
fun degil fan 2.si
Hiçbirşeyi bilmedigi içini böle eleştiri yapar işte cevaplarıma bakironeye_TR demiş ki:biraz kötü bi eleştiri olmadı mı sence :|Spartan123 demiş ki:extraloob kısmını kaldır iyi uymamış 1.siBlueLight demiş ki::S bi Dk ben yapım begenmessen onuda yaparız bi bak 4 kişi (avatar grubu) Avaar fun yazmaya çalışıyo bunda
- Resim Silinmiş.
fun degil fan 2.si
özür dilerim öle demek istemedim tabiBlueLight demiş ki:Her Yaptıgım şeyin psd sini almıyorum begenmiyorsanız kendiniz yapın ya
zaten bu fun degil fan clubu.git sen türkçeyi ögren ilk.BlueLight demiş ki:1- Extraloob yazmıcaz önüne gelen kullancakSpartan123 demiş ki:extraloob kısmını kaldır iyi uymamış 1.siBlueLight demiş ki::S bi Dk ben yapım begenmessen onuda yaparız bi bak 4 kişi (avatar grubu) Avaar fun yazmaya çalışıyo bunda
- Resim Silinmiş.
fun degil fan 2.si
2-Fun =Eglence , Fan =Hayran (İngilizceyi öğren ilk önce )
3-Biraz daha dikkaat edersen onun bir layer özelligi oldugunu görürsün
4-Altında gölge var ztn . Parlatılınca ne olcak .
5-Tahta ne renk olur .