Ha bişi daha ben niye ofline gözüküyommmmm sitede dolanırken bile ofline gözüküyom ne iş Question
bulursan sro gibi bi oyun bizede haber ver haadarkshadow80 demiş ki:evet aynen öle olacak ben gibi bi sürü knigt çı yeni versiyondan sonra bırakmıştı kimiside ben gibi sro ya geçti ama bununda suyu çıkmaya başladı yeni online oyun arayışlarına girmek lazımUlucay demiş ki:knight gibi boku çıkmasında
_HeaveN_ demiş ki:Bence Meslek Yenilikleri Güzel Değil !
1- Flagı Sadece Şehirde Takıp Şehirde Çıkartabiliyorsunuz
2- Flagı Her Çıkarıp Taktıkça Teleport Oluyorsunuz
3- Oyundaki Nickiniz Ve Guiliniz Gözükmüyor . Bu Yüzden Çoğu Zaman Arkadaşlarınıza Bile Dalıyorsunuz
Bence Sadece Tek Bir Meslek Seçimi Zorunluluğu Eklenmeli Diğer Ayarlara Dokunulmamalıydı Crying or Very sad
Hunterlik Yapma Hevesim Tamamen Öldü. Sadece Kasıyorum Ve Guild War Yapıyorum Artık detective
aslında beyler cabal online baya gsl geldi banaexcellent demiş ki:bulursan sro gibi bi oyun bizede haber ver haadarkshadow80 demiş ki:evet aynen öle olacak ben gibi bi sürü knigt çı yeni versiyondan sonra bırakmıştı kimiside ben gibi sro ya geçti ama bununda suyu çıkmaya başladı yeni online oyun arayışlarına girmek lazımUlucay demiş ki:knight gibi boku çıkmasında
aynen meteoru duzenlemisler ve garip bi hareket yapip elini havaya kaldirio havadan da nuke geliob0rn demiş ki:bu arada Fire ın 3 Nuke yi çok Güzel atıyo Wink
fallenangel demiş ki:eksi yönleri;
1-traderlık yapılmıyacak duruma gelmiş 1 yıldıza bile thief dalıyor.
2-Dc sorunu
3-Lag
4-oyuna 2 saatte giriyor
5-akademyde güzel olmamış o kadar honor point biriktirene kadar canımız çıkcak
6-deve kuşunun ve filin devamlı kullanılamaması 150 silk olsaydı devamlı olsaydı Sad
artı yönleri ise
1-party monster
2-avrupalı charlar(item,skill,exp)
3-yüksek lvlin questlerini almak
4-deve kuşunun oyunda olması unique ararken iyi olucak
yav ne 30 dk beklemesi ben anlamadım 1 yıldızla gidiyodum 80 lv çıktı dağıttı yav hemde fill almıştım jet gibi gidiyodukkiLLingspRee demiş ki:fallenangel demiş ki:eksi yönleri;
1-traderlık yapılmıyacak duruma gelmiş 1 yıldıza bile thief dalıyor.
2-Dc sorunu
3-Lag
4-oyuna 2 saatte giriyor
5-akademyde güzel olmamış o kadar honor point biriktirene kadar canımız çıkcak
6-deve kuşunun ve filin devamlı kullanılamaması 150 silk olsaydı devamlı olsaydı Sad
artı yönleri ise
1-party monster
2-avrupalı charlar(item,skill,exp)
3-yüksek lvlin questlerini almak
4-deve kuşunun oyunda olması unique ararken iyi olucak
blah blah blah..
1.si 1 yıldızlı kervan çekmeden önce o 30 dk nın geçmesini bekleyeceksin.
böylece sorun ortadan kalkar.
2.si dc sorunu yakında geçecek sen eski sro da hiç mi dc yemiyordun ?
3.sü gene saçma lag her zaman her yerdedir tt sagolsun.
4.sü senin pc den kaynaklanıyor.
5.si akademi zorunlu değil.azar azar beklersin eninde sonunda sos un olur.
6.sı 150 silk e 150 dve kuşu alırsın bu da sana bir ömür yeter.
yani - leri yok bana göre.
2009 da üyelik alıp, hiç mesaj yazmadan 2021 yılına 2 gün kala 2007 yılında açılmış konuya mesaj atman...ben bu konuya nasıl geldim
2009 da üyelik alıp, hiç mesaj yazmadan 2021 yılına 2 gün kala 2007 yılında açılmış konuya mesaj atman...
2009 da üyelik alıp, hiç mesaj yazmadan 2021 yılına 2 gün kala 2007 yılında açılmış konuya mesaj atman...
Kral hareket ama dimi