100 Üzerinden 100 Özgür`e Puanlar Feda olsunbatuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortada puan versen kaç puan verirsincqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazım Paint Ustası
100 Üzerinden 100 Özgür`e Puanlar Feda olsunbatuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortada puan versen kaç puan verirsincqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazım Paint Ustası
işte onun için o imza orada Özgür Lemonade'ye saygılar sevgilercqloss07 demiş ki:100 Üzerinden 100 Özgür`e Puanlar Feda olsunbatuhan_3X demiş ki:işte bende öyle yaptım durum ortada puan versen kaç puan verirsincqloss07 demiş ki:Özgür`den Bu konuda ders almamız lazım Paint Ustası
vurma elini öyle atarlı atarlı ! :d aaa kım çekiştiriyo nolmus ne kadar ayıp cık cık cıkLemonade demiş ki:oha bi pb ye girdim çekiştirmeyen kalmamış
Bu kadar atar bir user için fazlamariuana07 demiş ki:Seçiyoz seçiyoz seçilince bir anda değişiyor adam mesela senin gibi limon turşusu
Lemonade demiş ki:
Oylama bitmiştir, Ayın Üyesi : batuhan_3X arkadaşımızdır, rütbesi verilmiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz.
Tebrikler batuhan_3X.
İstersen sana da bir tane imza yapabilirimcqloss07 demiş ki:İmzası Olmasa kazanamazdı
Adam Kinq
30-31 Oy alırdım gibime geliyorWax Whine demiş ki:Ufck sen global mod. olmasaydın isminin sansürü sayesinde acık ara fark ile kazanırdın
Paint`ten olduğunu açıkladınLemonade demiş ki:İstersen sana da bir tane imza yapabilirimcqloss07 demiş ki:İmzası Olmasa kazanamazdı
Adam Kinq
Gerekli malzemeler : bir adet fotoğrafın, paint
Ne içtin sen ya oylama var orda görmüyormusunyilmaz2601 demiş ki:torpil var bu işin içinde arkadaşsınız realde hemen gel beni ayın üyesi yap demiştir yapmışındır
5 senedir boyle yapiyoruz kimse fark etmemistiyilmaz2601 demiş ki:torpil var bu işin içinde arkadaşsınız realde hemen gel beni ayın üyesi yap demiştir yapmışındır