teşekkür ederimDuygusuzz demiş ki:Pismaniye diyorum açılan konularda bilgisi varsa yardım ediyor buda çok hoş birşey bence
teşekkür ederimDuygusuzz demiş ki:Pismaniye diyorum açılan konularda bilgisi varsa yardım ediyor buda çok hoş birşey bence
En son iplerin hepsi incelenecek ^^Castiel demiş ki:Neden Oy veren üye kime verdiğini Mesaj ile belirtmiyor. Takip ediyorum 30 dakikada arveleson oyu 2 arttı
arveleson'un oyu 2mi arttı. 2gündür undefeated ile oyumuz aynı. Sadece ufck artıyor. Kıcı bo*lu ayın uyesi için hilemi yapıcaz. İlk defada üye değilim. Yazık yani.Lemonade demiş ki:En son iplerin hepsi incelenecek ^^Castiel demiş ki:Neden Oy veren üye kime verdiğini Mesaj ile belirtmiyor. Takip ediyorum 30 dakikada arveleson oyu 2 arttı
Senin adına konuşmadım, genel hepsi incelenecek.arveleson demiş ki:arveleson'un oyu 2mi arttı. 2gündür undefeated ile oyumuz aynı. Sadece ufck artıyor. Kıcı bo*lu ayın uyesi için hilemi yapıcaz. İlk defada üye değilim. Yazık yani.Lemonade demiş ki:En son iplerin hepsi incelenecek ^^Castiel demiş ki:Neden Oy veren üye kime verdiğini Mesaj ile belirtmiyor. Takip ediyorum 30 dakikada arveleson oyu 2 arttı
Tubifex demiş ki:tek oyum var o da benden konu açmak insanları bilgilendirmek için uğraşıyorum bide neye göre oy veriyonuz beyler bende o yönde çalışma yapayım
ewet forumdaki paylaşımlarıma son verip forumdan çevre edinmeye başlıyorumCastiel demiş ki:Tubifex demiş ki:tek oyum var o da benden konu açmak insanları bilgilendirmek için uğraşıyorum bide neye göre oy veriyonuz beyler bende o yönde çalışma yapayım
Galiba en çok sevilen üye
Kaptın benden bir oyuTubifex demiş ki:ewet forumdaki paylaşımlarıma son verip forumdan çevre edinmeye başlıyorumCastiel demiş ki:Tubifex demiş ki:tek oyum var o da benden konu açmak insanları bilgilendirmek için uğraşıyorum bide neye göre oy veriyonuz beyler bende o yönde çalışma yapayım
Galiba en çok sevilen üye
yok ya şaka yaptım bilgilendirmeye ve paylaşıma devam
not: konu başlığı ayın en çok sevilen üyesi olarak değiştirilmeli
Merak Etme benide bilen biliyor ben 2 oy için hile yapmam merak etme .arveleson demiş ki:arveleson'un oyu 2mi arttı. 2gündür undefeated ile oyumuz aynı. Sadece ufck artıyor. Kıcı bo*lu ayın uyesi için hilemi yapıcaz. İlk defada üye değilim. Yazık yani.Lemonade demiş ki:En son iplerin hepsi incelenecek ^^Castiel demiş ki:Neden Oy veren üye kime verdiğini Mesaj ile belirtmiyor. Takip ediyorum 30 dakikada arveleson oyu 2 arttı
Lemonade demiş ki:
Oylama bitmiştir, Ayın Üyesi : Ufck arkadaşımızdır, rütbesi verilmiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz.
Tebrikler Ufck.
Teşekkür Ederim ÇiceğimLemonade demiş ki:Lemonade demiş ki:
Oylama bitmiştir, Ayın Üyesi : Ufck arkadaşımızdır, rütbesi verilmiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz.
Tebrikler Ufck.