Efes sro kale savaşı geldi aklımaDuygusuzz demiş ki:13-11 oldu UnDeFeateD'a oy verene +10 exl point vercem ufck'a verenlere -10
ahahhaaha o foto nedir öyle yaDuygusuzz demiş ki:Evet herkes göz yaşları içinde mutluluk göz yaşları bunlar UnDeFeateD son düzlükte geçti tebrikler
Mesela ne?tenpanter demiş ki:Bu adama daha özel bir ünvan verilmeli tebrikler.
niye ki?Phantoso demiş ki:Efes sro kale savaşı geldi aklıma
Halk eğitimde bilgisayar kursunda yaptım paint ileUnDeFeateD demiş ki:Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim
ahahhaaha o foto nedir öyle yaDuygusuzz demiş ki:Evet herkes göz yaşları içinde mutluluk göz yaşları bunlar UnDeFeateD son düzlükte geçti tebrikler
Orda yatıp orda kalkıyon heralde başka bi yerde olsa şaşırıcamDuygusuzz demiş ki:Halk eğitimde bilgisayar kursunda yaptım paint ile
Sertifika almak için klavye mause kullanmı öğretiyolar işte bu kadar önemli dersi kaçıramamUnDeFeateD demiş ki:Orda yatıp orda kalkıyon heralde başka bi yerde olsa şaşırıcamDuygusuzz demiş ki:Halk eğitimde bilgisayar kursunda yaptım paint ile
öyle oldu senin at son düzlükte yoruldu herhaldeUfck demiş ki:İlk defa bu kadar heycanlımı geçti bu oylama
kaç kaç bitti oylamaDuygusuzz demiş ki:öyle oldu senin at son düzlükte yoruldu herhaldeUfck demiş ki:İlk defa bu kadar heycanlımı geçti bu oylama
alın bunu burdanLemonade demiş ki:Ben uyeyken açık ara farkla birinci oldugum icin hic boyle seylerle karşılaşmıyorduk
Avasin'in faal olduğu yok ki zaten. :) Hepsi gerilerde kaldı. Bkz: Efsane takım vol2 :)Mavii demiş ki:Avasin biraz pasif kalmis bayadir yoktum tabi eskilerden onu biliyordum. bu arada tebrik ederim dostum, layigiyla yerine getirecegine eminim
ayni :)Avasin demiş ki:Avasin'in faal olduğu yok ki zaten. :) Hepsi gerilerde kaldı. Bkz: Efsane takım vol2 :)Mavii demiş ki:Avasin biraz pasif kalmis bayadir yoktum tabi eskilerden onu biliyordum. bu arada tebrik ederim dostum, layigiyla yerine getirecegine eminim
Ps1: Member nick ve imzadaki nick yüzünden ben 2 kişi arasında kaldım? Tanıyamadım yani. Hangisi orjinali?
Ps2: Kazanan arkadaşı tebrik ederim.