nedendir oImmorTaLGoD demiş ki:Eğer Böyle Bir Char Açarsanız Gece Rahat Uyuyamazsınız
nedendir oImmorTaLGoD demiş ki:Eğer Böyle Bir Char Açarsanız Gece Rahat Uyuyamazsınız
+12444521ImmorTaLGoD demiş ki:Eğer Böyle Bir Char Açarsanız Gece Rahat Uyuyamazsınız
UneqquaL demiş ki:Bard çarlarda mana potuna ihtiyaç yok sanırım :)
bardın 2. satırdndaki attack büyüleri işine yarar -bide mana cylce açman lazmki mana potuana gerek duymasın char ayrıca guard tambour veya hit march ta lazm. passive büyülerinide aç . ilk satırdaki .bide tabki swing marchBrKTrM demiş ki:Bir sorum var benim bard charım var ve onglarda farm yapıcam hangi attack skillerini kullanmalıyım ve hangi buffları açmalıyım isimlerini söyleseniz yeter.
polat33 demiş ki:Bard, Cleric giden bir carda sanıyorum pek kasma olayı olmayacak sadece buff çalışacak, yani party destek elemanı doğrumudur ?
Buradan ulaşabilirsin viewtopic.php?f=605&t=115965JohnDawer demiş ki:Saolasın ama warlock clerick build göremedim warda ben mi göremedim bilmiyorum benim asıl aradıgım warlock clerick yardımcı olursanız sevinirim
RadmisaL demiş ki:+12444521ImmorTaLGoD demiş ki:Eğer Böyle Bir Char Açarsanız Gece Rahat Uyuyamazsınız
Aynı chardan yaptım Bota koyun bakaLım ne oLuyor =)))
Kasılması cok zor ya kendınıze Party arkadaşları bulucaksınız yada 72 leveLa kadar taxi =)))
bangez demiş ki:bard-cleric 90 lvlden sonra cok iyi iş yapar. her medusa ptye girer. cavede ptlere rahat girer. üstelik absolute damage veren skilli de super. alan skilleri harıka. menızlı uzun. bufflarıyla mag attack deli gibi artıyor. daha ne olsun. güzel bir harp la iyi iş yapar