Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?
Havalar soğuk şu anda. Yazın o kadar söyledim ama dinleyen olmadıQuensis demiş ki:Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?
Ben YAzın Antalayda oluyorum kuzum.Mayıs-Haziran gibi görüşelim derslerin bittiği zamanWax Whine demiş ki:Havalar soğuk şu anda. Yazın o kadar söyledim ama dinleyen olmadıQuensis demiş ki:Len Tospa de get farklı malubiyetmiş güldürme beniTospa WW demiş ki:Şimdi burada Furkan'a laf ediyorsun. Seninle bir gün basketbolda kapışacağız ve sen farklı bir malubiyet alınca bakalım bu tarz konuşabilecek misin?
Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosunBlack Rain demiş ki:@Extraloob
Gerçekten sağol abi Abimden yakışıklıyım be heeeeeeyt...
@Quensis
Çok konuşma nan tospaa alırımboyunun ölçüsünü...
ps:İlk resim ağşağıdan çekildiği için okadar şişko gözüküyorum... Açı farkı yani... Lol
Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun
+1905JasonWalker demiş ki:Bu gidişle bir dahaki Kurban Bayramı'nda seni de keserler...
Diyorum işte Furkan'a laf söyleme diye ama dinlemiyor ki Ama öcünü alacağım seninBlack Rain demiş ki:Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun
Sağol hacım... Ama sana kalmaz zanımca..Wax Whine demiş ki:Diyorum işte Furkan'a laf söyleme diye ama dinlemiyor ki Ama öcünü alacağım seninBlack Rain demiş ki:Berkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun
Betrkay değil len benim adım Sen miBlack Rain demiş ki:Betrkaycım şansını zorlama istersen dolarım boynuna diyorum sen hala kaşınıyorsun... Affetmem vallaQuensis demiş ki:Lem açı maçı bilmem ben sanki açı düzgün olunca incecik oluyosun
100 den aşağı gelmez..RollsRoyce demiş ki:Kaç kilosun ?
Hamza onu şöyle yapalım istersen. Ben Berkay ile maçımı yapayım. Kazanıp seninle maç yapayım. Sonra seni de yeneyimhmzsnmz demiş ki:Hacım fotolar hoş olmuş ^^ Lakin en üste senin şu meşhur şapkalı fotonu koysaydın xD
@Quensis + WW
Hacılarım siz maçınızı daha yapmadınız mı yahu ??
Siz yapın yenenle ben oynayacağım :) Şimdi ikinizi ayrı ayrı yenmektense aranızdan iyi olanla oynamak ve kazanmak daha iyi olacaktır