benim eski güc kaynagı 350 watt tı 5 gün acık bıraktım yandı :mrgreen: :mrgreen: simdi 500 wattlık aldım 2 haftadır acık paso kasıyom henüz bise yok olcagınıda sanmıyom bide ben kasanın yan tarafını felanda actım püfür püfür olsun diye :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
Ala Ala benım pc mi cok ii sizinkilermi dandik pent4 ,256 mb ekran kartı asus ,2gb ram Odada klima var Ben En son 16 gun once kapadım .Ne zaman elektrıkler kesilir Şarteller atar benım pc o zaman kapanır ^^

Herkez yazmis bende yazma geregi duydum internet cafede server dedigimiz bir bilgisayar var yan kasasi acik evimdeki pcde ayni sekilde bilgisayari cok uzun acmak yani hic kapatmamak bilgisayarin omrunu azaltir soyle dusunun bir derecesi isinma siniri vardir
ben haftada 1 kez gece 1 de kapatir sabah 9a kadar dinlendiririm bu pcnin omrunu uzatir yani bu yaptiginiz cok iyi bir sey degil cok uzun pc acik kalinca dogal olarak omru kisalir
:)

Bende Server PC Var.

Boing447 Gibi Ses Çıkarıyor Çalıştımı.

Hey Maşallah !

Basic Input Output Systems'de belirlenmiş bir ısı değeri vardır , bilgisayarınızın ısısı da BIOS'taki bu değeri geçerse pc otomatikman reset atar , veya kapanır. Kasanın güçlü bir soğutma sistemi varsa günlerce sorunsuz şekilde açık kalabilir veya soğutma sistemi fazla iyi değilse kasanın kapağı çıkarılıp hava alması sağlanabilir ,ayrıca BIOS'taki ısı değeri arttırılıp kapanma ihtimali düşürülebilir.En külüstür pcler bile 1-2 gün açık kalabilirken , normal seviyedeki pcler rahat 1 hafta açık kalabilir.

ben birde kasadan cok ses geliyor sesini azalta bilirmiyiz önerilerinizi bekliyorum botta iken basımı patlatıyor arasıra kapatıyom geceleri Evil or Very Mad

valla kardeş benim pc hic kapanmıo bottan düssede yani açık kapama adetimiz yok biz buna :lol: aile içinde fanları boşunamı yapmışlar diyoruz :) ısınıp patlarsa fanları suçlicaz :lol: ayını kestiremem ama hep açık silkroadın serverlarından cok calişio :lol:

mayis 27 sinden beri acik masaustu hic kapatmadim arada rest attm birikerede elektirikler kesildi 15 20 dakka boyunca geriyekalan zamanlarda hep acikti. hicbir sorun olmadi sendede olucagini sanmam(sogutman gercekten iyise we fanlarin kaliteliyse hicbir sorun olmaz) kalitesiz fanlar belli bi sure sonra yaniyor.kaliteli fanlara hicbisey olmaz 7/24 acik kalabilir

eskiden ( silkroda başlamadan önce) benim pc hergün kapanıyordu..
silkroadla tanıştıktan sonra haftada 5 saat veya 10 saat oda elektrikler gece gidince bişi yapamıyorum :lol: Wink

Yukarı Alt