dene gör ben kullanıyorum çok ii oldu ama programı silince biraz yavaşlıyor veya eski hıza donuyor bizde yavaslıyor sanyozCiqlet demiş ki:yok bıseeye yaramaz bu program
dene gör ben kullanıyorum çok ii oldu ama programı silince biraz yavaşlıyor veya eski hıza donuyor bizde yavaslıyor sanyozCiqlet demiş ki:yok bıseeye yaramaz bu program
tamam şimdi anladım.Ciqlet demiş ki:dralotıon bak sımdı sag alt kosede sro clıent acık benım mb 70 gosterıyo gorev yonetıcısınde 400 gosterıyo ayrıca sro cleınt acmıo gelmıo zaten ne yapcam ben kaldırıyorum
aramıza türkçe XP si olan varsa lütfen bana service lr bölümünün ss lerini öm ile atsın, Türkçe yapacağım._Death_ demiş ki:çok saolda pc nin dili turkce olan ve fazla ingilizce bilmeyenler napcak bence turkcede koymalısın
güzel bir virüs taraması yap, sonra sonucu yaz lütfen.blackrain demiş ki:dro ilk bi saat hiçbir problem yoktu ama şimdi pcm çok yavaşladı 1 gb ram var 512 mb ekran kartım pcm in açılması (karşıma gelen ilk ekran (memory test bölümünde))1 saat sürdü xp nin işaretinin altında dolma işareti olan bölümü ise hiç bahsetmiyeyim :S (pcm de ki kırmızı ışık eskiden deli gibi yanardı şimdi ise arada bir yanıyor bunun yanması çok önemli aradabi pc donuo vurunca düzeliyor! ) acil yardım :S
F-Secure Sürekli Tarama Yapıyor...drotalion demiş ki:güzel bir virüs taraması yap, sonra sonucu yaz lütfen.blackrain demiş ki:dro ilk bi saat hiçbir problem yoktu ama şimdi pcm çok yavaşladı 1 gb ram var 512 mb ekran kartım pcm in açılması (karşıma gelen ilk ekran (memory test bölümünde))1 saat sürdü xp nin işaretinin altında dolma işareti olan bölümü ise hiç bahsetmiyeyim :S (pcm de ki kırmızı ışık eskiden deli gibi yanardı şimdi ise arada bir yanıyor bunun yanması çok önemli aradabi pc donuo vurunca düzeliyor! ) acil yardım :S
birde bilgisayara şiddet uygulama