A
Anonymous
Guest
speak my mother gusül abdest almak isterdim anladınıs extraokk
dilimiz surctu ise affola WinkULTiMaTe demiş ki:size bişi anlatım tabi bazı yerlerini kısıtlayarak
KBir zaman sehrin birinde kralın biri butun sehirde yasayan insanları cuma namazına cagırır tellallar cıkarttırıp ahaliye ilan ettirir...Cuma namazı vakti yaklastında herkez camiye dolusur tabi kral ve butun saray sakinleri ve butun halk katılır namaz biter kral derki arastırım kim cuma namazına gelmemişse tez karsıma getirilsin idam ettirecegim der... Tabi bizim koylunun biri gelir karsısına gelir kralın onune cıkarılırKral vurun kellesini imansın der.. ve koyluye son istegini sorar...Koylu: kralım 3 istegim war der...
Kral : soyle bire gafil der...Koylu : vezirin karısı ile bir gece der...Kral :Vezirine bakıp tamam der ve vezirinin kendi odasında karısı ile bir gece gecirir Kral: istegin gerceklesti diger iki istegin de die sorar...Koylu:Sizin karınızla 1 gece der ve kralın karısınıda elden gecirir Kral: Son istegini soyle der..VKoylu: Bi krala bi vezire bakar bi krala bi vezire bakar...Vezir:Kralım sanki bu adam namazda vardı der Kral: Ulen essoluessek bu adam benim yanımda namaz kılıyodu der yani adam idamdan yırtar
benim istegim nolurdu derseniz koyluye katılıorum extraokk
hehehe daha bende neler warda no kufur no trojen extraokksLaYeR_ demiş ki:vay be zor kurtarmıslar kendilerini
Sen ne zekisin öyle Winkrammstein92 demiş ki:en zekısı idam olmak ıstemıorum