bu kadar zormu bu botu kırmak yada yada genelde yenısı üretmek yeıne kobyasını yapmak daha kolay olur bende olsunda tek yeterki bizim olsun bekleyelım bakalım umarım iyi birsey olur

rapsy09 demiş ki:
kılıçlada ok atma bide ok hç bitmicek ikisi birden böle birşey yaparsan güzel olur..bot okla çeker yanına gelene kadar sora kılıçla öldürür.
Puhahaha :D Bu mesaja baya güldüm yahu :D Kılıçla nasıl ok attın :D Dediğini anladım güzel düşünce fakat Harbiden Türk işi oldu ya :D

sLy_FoX demiş ki:
rapsy09 demiş ki:
kılıçlada ok atma bide ok hç bitmicek ikisi birden böle birşey yaparsan güzel olur..bot okla çeker yanına gelene kadar sora kılıçla öldürür.
Puhahaha :D Bu mesaja baya güldüm yahu :D Kılıçla nasıl ok attın :D Dediğini anladım güzel düşünce fakat Harbiden Türk işi oldu ya :D
puhahaha buna bende koptumm ya :D Bu arada HORTTT !!! :D Aynen anca laf , ilker kaç tane programlama dilini adın gibi biliyonda bot yazıcan olm ne diyosn ? Bot yazan adamlar özel şirketin adamları zaten , bot database tarafından kontrol edilir yoksa zaten databaseye giren adamın botla işi ne sroyu hackler :) Hadi bana eyw.

Takımı
Galatasaray
Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?

Nina Ricci demiş ki:
Harbiden ha.

[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
TheHeaven demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:
çekmediğini mi sanıyorsun ?
Botlar veritabanına bağlanmaz , bağlanamaz.Sro_client.exe'den pixelleri , opcode'ları kendine çeker ve tekrar veriyi .exe dosyasına göndererek işlem yaptırır.Trainer'lar , botlar , koxp'lar hepsi aynı mantık çalışır.
Hadi devran döndü botu yapan adamlar bağlandı diyelim.Eee bu adamlar enayi mi her güncelleme geldiğinde amelelik yapıp satır satır kodlarla uğraşıyorlar ?

Yukarı Alt