Puhahaha Bu mesaja baya güldüm yahu Kılıçla nasıl ok attın Dediğini anladım güzel düşünce fakat Harbiden Türk işi oldu yarapsy09 demiş ki:kılıçlada ok atma bide ok hç bitmicek ikisi birden böle birşey yaparsan güzel olur..bot okla çeker yanına gelene kadar sora kılıçla öldürür.
puhahaha buna bende koptumm ya Bu arada HORTTT !!! Aynen anca laf , ilker kaç tane programlama dilini adın gibi biliyonda bot yazıcan olm ne diyosn ? Bot yazan adamlar özel şirketin adamları zaten , bot database tarafından kontrol edilir yoksa zaten databaseye giren adamın botla işi ne sroyu hackler :) Hadi bana eyw.sLy_FoX demiş ki:Puhahaha Bu mesaja baya güldüm yahu Kılıçla nasıl ok attın Dediğini anladım güzel düşünce fakat Harbiden Türk işi oldu yarapsy09 demiş ki:kılıçlada ok atma bide ok hç bitmicek ikisi birden böle birşey yaparsan güzel olur..bot okla çeker yanına gelene kadar sora kılıçla öldürür.
Harbiden ha.Nina Ricci demiş ki:Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?
Nina Ricci demiş ki:Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?
çekmediğini mi sanıyorsun ?Nina Ricci demiş ki:Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?
Botlar veritabanına bağlanmaz , bağlanamaz.Sro_client.exe'den pixelleri , opcode'ları kendine çeker ve tekrar veriyi .exe dosyasına göndererek işlem yaptırır.Trainer'lar , botlar , koxp'lar hepsi aynı mantık çalışır.TheHeaven demiş ki:çekmediğini mi sanıyorsun ?Nina Ricci demiş ki:Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?
Ispatla bizde gorelimTheHeaven demiş ki:çekmediğini mi sanıyorsun ?Nina Ricci demiş ki:Sen botların silkroad db'sinden veri çektiğini mi sanıyorsun ?