hdd nin boş olması değil önbelleğinizin boş olması daha iyi altta çalışan programları kapatın mesela mesenger 4kb önbellek kullanır oda oflineyken yani ön belleğinizi boşaltım system yazanlar haricinde sizin oturum adınız altında açtığı şeyleri kapatın görev yöneticisinden ekran kartınızın ve ramlarınızın performansı gibi olaylara dikkat edin mutlaka çünki bir eşşeğe haddinden fazla yük bindirirseniz çöker yere ekran kartınız kasıyor olabilir ramlarınız kasıyor olabilir

mesela şuan sronun kullandığı 192,072kb ama bazan 302leri buluyor o zaman hadi yavrum baybay bot ise sadece 2kb kullanıyor botla pek alakalı olacağını sanmıyorum gerçi botsuz login olmuyorum ama :lol:

Arkadaşlar bu işin bir çözümü yok mu ya paralı bot kullanıyorum fakat sürekli hiçbir uyarı yemeden masa üstüne atıyor oyun kafayı yemek üzereyim çözümü varsa biri Allah rızası için anlatsın Crying or Very sad

A

Anonymous

Guest
Bendede atıodu kesın cozum Ekran kartı driverının en son surumunu ındırp kurmak

Asus lar ıcın bunu wereyım
http://support.ati.com/ics/support/defa ... onID=22264

En usttekini indirin Eğer pc nızde Net.Framework warsa kaldırın onları bu lınkdekını kurun sonrada driverı kurun Tamamdır extraokk

High Speed
(Cable / DSL) Microsoft .NET Framework Download
1 of 3 22.4 04/06/06 This is a required download.

Catalyst Control Center Package Download
2 of 3 34.4 05/24/06 Display and WDM Drivers included in this bundle

Sadece bu tarafı ındırın 3 uncuye gerek yok

Arkadaşlar denedim bu da olmadı malesef .Sad gece botu acık bırakmaya hasret kaldım bir yardım edebilecek yok mu acaba neden kaynaklanır bu sorun mod lardan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim sorunum su tekrar dıyorum :

oyun normal acıkken durduk yere kapanıyor hiç bir uyarı msjı yok direk masa üstü açılıyor. bazen 2 saat atmıyor bazen 10dk da atıyor nedir sorun yardımcı olun ltfen.

Normal olaran pc %30 boşluk olması lazım bu bilgisayarın acılışınıda etkiler oyundan atmalar vb. şeyler DX veya ekran kartından olabilir buna sebep olarak ekran kartının fan sisteminin yeterince soğutamamsı bile sebep olur, yeni sürümler her zaman başarı getirmez cünkü elinizde eski bi kart varsa yeni sürümü kaldıramaya bilir Exclamation yeni driverlar sağdece ekran kartı güncellemesi yapmaz bios sisteminide günceller ama bios bunu desteklemiyorsa sorunlar başlar

Yukarı Alt