gamestareren demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Kesinlikle hayır , dürüm'ün ayransız olmayacağı gibi silkroad'ta botsuz olmaz
Aynn (Ko$ulların uygun olması için post kasmak zorundayım ) (15)
gamestareren demiş ki:ImmorTaLGoD demiş ki:Kesinlikle hayır , dürüm'ün ayransız olmayacağı gibi silkroad'ta botsuz olmaz
bnde muhtemelen evet Extraloob ergenekon benzetmesine koptumextraloob demiş ki:Muhtemelen evet.
beni içerisine çekiyordu mahsene ulaştığım anda işte o gün sro için ergenekonu başlattım ve extraloob'u kurdum
Okan Abi'ye katılıyorum, elle oynamak kadar zevkli birşey yokextraloob demiş ki:Muhtemelen evet.
neden derseniz bu sefer herkes bilek gücüyle oynayacak ve lvl atlamak muhteşem zor olacak zaman olayı ve sosyal hayatta işe girince gayet farklı lvl'lar ortaya çıkacaktı hoş ben o yılları beta zamanında yaşayım lvl 52'e kadar elle kastım çatır çatır lakin lvl 30-52 arası ortamda pis koku alıyordum bu oyunun karanlık dünyasının varlığını hissediyordum ve beni içerisine çekiyordu mahsene ulaştığım anda işte o gün sro için ergenekonu başlattım ve extraloob'u kurdum
Pot nedir bilmezdim,bir canavar keser otururdum elime bow alıp uzaktan atardım,canavar gelince spear takıp vururdumS_A_G_E_U_M demiş ki:cidden keşke böyle bişey olsa eski oyun ilk çıktığındaki halleri hatırlıomda ne kadar güzeldi elle kasmak
Ahh ah ne güzel günlerdi :)S_A_G_E_U_M demiş ki:cidden keşke böyle bişey olsa eski oyun ilk çıktığındaki halleri hatırlıomda ne kadar güzeldi elle kasmak
bende tüm skilleri açardım bow cıkar bowla kasar blade cıkar bladeyle senin dediğin gibi potu bnde bilmezdim ondan sonra sunu hatırlıyorum millette köpek görürdük ve bende almak için ne kadar uğraşmısımdır aldığım gece sevinçten uyuyamadığımı hatırlıyorumXhizors demiş ki:Pot nedir bilmezdim,bir canavar keser otururdum elime bow alıp uzaktan atardım,canavar gelince spear takıp vururdumS_A_G_E_U_M demiş ki:cidden keşke böyle bişey olsa eski oyun ilk çıktığındaki halleri hatırlıomda ne kadar güzeldi elle kasmak