TRON ve DEATH RACE 2 Düşmüş Net'e ama altyazıları berbat izlemedim. Tron'u sinemada izleyeceğim ama Death race 2'nin biraz daha güzelleşsin altyazısı öyle izleyeceğim.

RedQueen demiş ki:
Büyükler - Grown Ups

Can sıkıntısından indirip izlediğim film.Ama gayet hoşuma gitti izlenicek bir film :nod:
gerçekten cok güzel bi flim bende

IM LEGEND izledim Will SMITH in bu 5. oluyr heralde :D okdr güzel

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM İZLEMENİZİ.

Kısaca konusu 1'ciyi izleyen arkadaşlar bilirler Jason Statham Frankenştyn 'nın yerine geçmişti. İşte bu 2'ci filminde Frankenştyn'ı anlatıyor.

10/9,5
Ps: Hiç bir film 10/10 Değildir. 8)

HeartBeat demiş ki:
ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM İZLEMENİZİ.

Kısaca konusu 1'ciyi izleyen arkadaşlar bilirler Jason Statham Frankenştyn 'nın yerine geçmişti. İşte bu 2'ci filminde Frankenştyn'ı anlatıyor.

10/9,5
Ps: Hiç bir film 10/10 Değildir. 8)
Az önce listeme ekledim. 1.filmine hayran kalmıştım seninde bu yorumunu gördükten sonra kesinlikle izleyeceğim. :thumbsup:

- Resim Silinmiş.

Değişik bir film olmuş. Emin olun Noel Baba'yı hiç bu şekilde izlememişinizdir.

10/5.5

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hababam Sınıfı Uyanıyor.
5064565. kere falan izledim ama yine çok güldüm ve duygulandım :)

- Resim Silinmiş.

Güzel bir filmdi.
Konusu: Zengin bir mimar olan adam Los Angeles'e karsının doğumuna gitmek üzere uçağa biner hemen arka koltuğada LA'ya aktör olmak için giden bir "salak diye tabir ettiğimiz" kişi oturur. Uçakta cep telefonu yasak uyarısına uymayan mimar adamımızı , Salak arkadaşımız uyarır fakat uyarısı yalnış bir uyarıdır ve 2 sinide terörist sanarlar. Artık hava yolunu kullanamazlar ve bütün eşyalarına el konulmuştur. Tek araba bizim salakta mevcuttur ve adamda onunla birlikte gitmeye mahkum olmuştur. İşte o yolculuğu anlatan eğlenceli bir film. (Kendi yazım)

10/8 :thumbsup:

Rose Red

Stephen King, Emily Deschanel, Melanie Lynskey, Julian Sands, Kimberly J. Brown

Resim

Özet
Stephen king'den şok edici bir film daha:rose red konağı... rose red konağı gerçekten perili midir? Psikoloji profesörü Dr. Joyce Reardon (Nancy Travis) konaktaki lanetli güçleri uyandırmak için bütün gerçekleri bulmak için, konağın uyuyan doğaüstü güçlerini uyandırmasını amaçlayan bir psişik gezi düzenler paranormal özellikli 6 kişiyi konağa çağırır. Konakta daha önce yaşayanların ve ölenlerin sırları böylece ortaya çıkacaktır. Rose Red Konağı'nı sıradan bir konak sanmayın.Girerken sakın unutmayın: Rose Red sadece bir mekan değil. Orası yaşayan bir yokoluş sarayı...​

Dün İzlemiştim.

Animasyon filmlerinin hepsini sevmişimdir. Normal filmlerden daha çok emek isteyen bir iş çünki :kalp:

İzlediğim en ilginç filmlerden birisiydi.
Biraz karmaşık bir film olmasına rağmen verdiği bilgi çok anlamlı geldi bana.
" Hayatta hangi seçimi yaparsak yapalım , bütün seçimlerimizin ayrı bir sonucu vardır. " (Kendi yorumum)

10/8 :thumbsup:

Animasyon filmlerini herzaman sevmişimdir. Buda çok güzel olmuş.:kalp:

Animasyon sever arkadaşların izlemesi gereken bir film.

- Resim Silinmiş.

Orta kararda bir filmdi. Boş bir vakitte izlenilebilir.

- Resim Silinmiş.

Benim Hırçın Sevgilim. Amerikan yapımı izlemiştim uzak doğu yapımını ilk defa izledim. Güzel bir film. Romantik - komedi tarzında.

Yukarı Alt