emeğe saygı saol extraokk
ben sana karsıma cık diyom
ama suda gercek full int coldu acmalı hybrid icin bence acılsada olur acılmasada
öyle bir keserimki aklın dururStarkDrache demiş ki:ben sana karsıma cık diyom
ama suda gercek full int coldu acmalı hybrid icin bence acılsada olur acılmasada
Her zaman Çıkmaya Hazırım ama beni Görünce Kimse benimle Pvp yapmıyor ayrıca Serverler Farklı
Ayrıca Senin 80 Lv ( Fire 70 ,Bich 78, Ligh 60,Cold 60, HeuksaL 30 ) Bladeri Yatırma Gibi bir İhtimalinde Yoktur sanırsam Rolling Eyes
Eu en kolayı zatenRonin demiş ki:Europe charlar için herhangi bir bilgi yok henüz dan dun kasıyoruz bakalım hadi hayırlısı Razz
Katılıyorum !TWEETY demiş ki:Eu en kolayı zatenRonin demiş ki:Europe charlar için herhangi bir bilgi yok henüz dan dun kasıyoruz bakalım hadi hayırlısı Razz
Ne isen onu acacan
ne bulursan değil ne isen onu acacanStarkDrache demiş ki:Katılıyorum !TWEETY demiş ki:Eu en kolayı zatenRonin demiş ki:Europe charlar için herhangi bir bilgi yok henüz dan dun kasıyoruz bakalım hadi hayırlısı Razz
Ne isen onu acacan
Ne Bulursan aç popcorn
Zeki İnsanın Hali başka bea !örn wizard icin wizard warlock icin warlock extraokk
UNR3AL demiş ki:forceyi 80 yapmaktaki amac MP pasivini arttırmak olabilir...
colddanda snow shield serisiyle birlikte daha sağlam bir defansa ulaşabilirsin sanırım
bladerler o yüzden force yüklenmistir bence...