Elden yapmamız daha iyi,nerde oturuyosun?.LegendLess demiş ki:İster Exl aracılıgyla ister aramızda fark etmez benim içn
Elden yapmamız daha iyi,nerde oturuyosun?.LegendLess demiş ki:İster Exl aracılıgyla ister aramızda fark etmez benim içn
Diğer tekliflerin arasında seninki biraz düşük kalmış şimdilik dursun ama yinede belli olmaz._MaYBe1DaY_ demiş ki:bende isro da 67 lvl ff sayıılr Full STR Glaiver+ 72 lvl FF. Full STR Bower verebilirim(bow charda 40 sp var fakat ufak bir mastery sorunu vardır.) Yinede istersen mailto:[email protected] istemessen talip olan diğer kişiler ecsro vip ile takas olabilir.
Teşekkürler.Kwo. demiş ki:Hayırlı Satışlar^
Teklifini konu altından belirt.xxxD4xxx24 demiş ki:msn adresşn ne
Charına ait bilgileri söylermisin,yada charın s/s'lerini koy foruma ordan bakmam lazım.qazwerrr demiş ki:spartada 91 wizz verebilirim Nick SNaKeMaGiC ama exl nın aracılığı ıle olabılır bursaya gelme ımkanım yok
Ö.M at yada ecsro publıc de Chakarow a at
Oyundan Pm attım sadece Real para diyordn ?XXXqXXX demiş ki:Elden yapmamız daha iyi,nerde oturuyosun?.LegendLess demiş ki:İster Exl aracılıgyla ister aramızda fark etmez benim içn
Oyundaki nickin?LegendLess demiş ki:Oyundan Pm attım sadece Real para diyordn ?XXXqXXX demiş ki:Elden yapmamız daha iyi,nerde oturuyosun?.LegendLess demiş ki:İster Exl aracılıgyla ister aramızda fark etmez benim içn
Skiller max diye belirmişsin ama skillerinin resimlerini koyabilirmisin,itemlerle birlikte.devilll29 demiş ki:plutoda 94 nuker 2dressli/itemleri fb takas dusunur musun?
Skiller light 92 max/ cold 90 max/ bicheon 80max
Son olarak Bursa-Yalova içi elden takas yapabiliriz.
- Resim Silinmiş.
Chara 3haftadır girmedim. Elimde baska ss yok
- Resim Silinmiş.
Güvenlik gereği msn'den almıyorum resim,pc'de bu chardan başka birçok 90+ isro karakterine giriliyor.Buraya uploadlaman yeterli.devilll29 demiş ki:mailto:[email protected] ekle yukleyip yollarım ss
Tamam ekledimdevilll29 demiş ki:ss atmam sen ekle konusurz resimleri burda upload ederm