evet Captain yazısı ve mavi zerk sürekli kaliyozeki_ce demiş ki:Bu Captain yazısı kalıcımı olacak.Yoksa belli bir süre sonra geçecekmi.
Şahse kalıcı olacaksa ben istemem
Ama kısa sürede için güzel duruyor.
Braunx demiş ki:evet Captain yazısı ve mavi zerk sürekli kaliyozeki_ce demiş ki:Bu Captain yazısı kalıcımı olacak.Yoksa belli bir süre sonra geçecekmi.
şuan görünürde hiçbi eklenti yok kaldırılması için tabi gelecekte olurmu onuda bilmiyorum hatırlarsanız ksroda görüp merak ediyoduk nickin yanındaki sarı yazı nedir diye artık öğrenmiş oldukextraloob demiş ki:Braunx demiş ki:evet Captain yazısı ve mavi zerk sürekli kaliyozeki_ce demiş ki:Bu Captain yazısı kalıcımı olacak.Yoksa belli bir süre sonra geçecekmi.
kaldırmanın imkanı varmı hacım ?
sana ve extralooba teşekürlerBraunx demiş ki:darısı başınıza diyelim hacım ben kan ter içinde kaldım görevleri bitiricem diye biraz yardımım dokunucaksa ne mutlu bana
sana 100 tane ağ veriyo senden istediği 1 tane normal spirit %90 fruser spirit veriyo buda senın şansına en zor kısım bu 1 tane normal spirit düşürüceksin yere ağı atıp niya generali üzerine çekiceksin dikkat et tam ortasına gelmezse fail veriyo (tam bi işkence)feverakin demiş ki:ustam bu niya generallerden getirecegimiz spirit ne basit bir gorev itemi mi ??
zerkle kesiyoruz zerksiz kesersek görev iptal oluyodizyy demiş ki:7. görevde bulunan lost spiriti kesiyormuyuz?