Maynard demiş ki:
Extrowe demiş ki:
Maynard demiş ki:
eekd1 neden kızıyor silkroadda ? ders falan yapmıyo musun ? :D
Öyle oluyo biraz :P
Mesela ben eve 12:40'da geliyorum. Acıyorum bilgisayarı 9'za kadar kapanmıyor.9'dan sonra ödevler sonra :uyku: :uyku:
Ben üniversiteye gidiyorum :) anne-baba dırdırı yok ödew derdi de yok :D pc 31 gün aralıksız botta ... Bigün karşısındayken infilak edecek onsan korkuyorum

NWO guıldınde kasmakta yardımcı olan eskı alexsander SacretTurk'dekı arkadaslarımada Caspıanda aynıu guıld ısmıyle rastladım.Cok cok tesekkurler benı (Play) ve Halıl (Majesty) kırmayan en eskı arkdaslarıma guıldımız adına tesekkur ederım.

NoWayOut+SacretTurk=Kardeşlik

Selamn ALeykum..
Ben Josie Caspian Serverı SacredTurk GuiLdi Masterıyım Hepiniz Hoşgeldiniz Şeref Verdiniz BirLikte Çok ŞeyLer Başaracaqımıza İnanıyorum iyi kasıLmaLar diLerim
SayGıLar..

pamukkale61 demiş ki:
Selamn ALeykum..
Ben Josie Caspian Serverı SacredTurk GuiLdi Masterıyım Hepiniz Hoşgeldiniz Şeref Verdiniz BirLikte Çok ŞeyLer Başaracaqımıza İnanıyorum iyi kasıLmaLar diLerim
SayGıLar..
Buradada karsıma sız cıktınız hea :) Alexsanderda ne gunlerımız gectı be neler yapmadıkkı burdada en ıyısını hedeflemek ıcın bıze sadece bıraz zaman sonra beraberız evel ALLAH.

Umuyorum yarın pt ler başlar artık ... :(

Hızlı olmamız lazım ... Hemde cooook hızlı

Majestic demiş ki:
Hala guilde alınmadım bekliyorum diyen konunun altına oyun nicklerini yazsın.Guild 4 lv olacaktır yarın sürekli full çekiyor arkadaşlar hepinizi almak istiyoruz ama istek çok kusura bakmayın. :)

Ben alınmadım daha ... Nick : BorderGuard

freepirate demiş ki:
Majestic demiş ki:
Hala guilde alınmadım bekliyorum diyen konunun altına oyun nicklerini yazsın.Guild 4 lv olacaktır yarın sürekli full çekiyor arkadaşlar hepinizi almak istiyoruz ama istek çok kusura bakmayın. :)

yarın aksama dogru buyuk bır ıhtımal guıldımız 4 Lv olucak alımlardevam edıcektır sadece bıraz sabır arkadaslar .Guıldsız kımse kalmıyacak.

birazdan maya gelcek biz mayadayız gelecek arkadasları bekleriz guilde sadece pre li arklar alıncaktır....

NiNCaSu demiş ki:
freepirate demiş ki:
Majestic demiş ki:

yarın aksama dogru buyuk bır ıhtımal guıldımız 4 Lv olucak alımlardevam edıcektır sadece bıraz sabır arkadaslar .Guıldsız kımse kalmıyacak.
3 gündür bekliyor durumdayım hala guilde giremedim botla kasılıyorum şimdilik bakalım sonu nasıl olucak

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Majestic demiş ki:
Ne Mayası ne kayası Caspian'dayız.

hacım düne kadar bende caspianda char arıyordum ama şunu açıkça belirteyeyim caspian pert MAYA FTWWW!

mayaya başla hacım en hızlı kasan adamdan 1 gün geri olursun bu bağlamda bugün charını aç ılıktan başla serverın kralı hem amerika kıtası olacak brasil ve kökenleri bildin hacım hiçbiri yüksek lvl'a çıkamayan oyunculardır ve saat farkı var kısacası kale savaşları falan hep onların uygunsuz saatlerine geliyor ^^

Majestic demiş ki:
extraloob demiş ki:
Majestic demiş ki:
Ne Mayası ne kayası Caspian'dayız.

hacım düne kadar bende caspianda char arıyordum ama şunu açıkça belirteyeyim caspian pert MAYA FTWWW!

mayaya başla hacım en hızlı kasan adamdan 1 gün geri olursun bu bağlamda bugün charını aç ılıktan başla serverın kralı hem amerika kıtası olacak brasil ve kökenleri bildin hacım hiçbiri yüksek lvl'a çıkamayan oyunculardır ve saat farkı var kısacası kale savaşları falan hep onların uygunsuz saatlerine geliyor ^^
Bro ekibi topladım ortak karar çıkarsa başlarız ancak. 8)
benim icin farketmez ama iyi gidiyorduk aslinda caspianda..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ekibe bugün sor hacım bence gelin ben başladım ama charı daha kastırmıyorum sbot çıksın direk başlıyorum herkes eşit en geç başlayan 1 gün geç başlar hiç dert değil müthiş olacak MAYA en azından caspiandan daha çok zevk verecektir ya MAYA ya GAIA bro ara serverlar perttir makara:

Yukarı Alt