Paypal'la alınıyor diye biliyorum.Silverdollar demiş ki:Eskiden presiz girilmiyordu o yuzden sordum su mbot'a uyelik nasil aliniyor ?HA birde paypal ile alinabilir mi ?
Mbotun kendi sayfasini pm olarak atabilirmisin ? Pre gerekmiyorsa artik oyuna girmek icin hafta ici botu alip gelebilirimAristotales demiş ki:Paypal'la alınıyor diye biliyorum.Silverdollar demiş ki:Eskiden presiz girilmiyordu o yuzden sordum su mbot'a uyelik nasil aliniyor ?HA birde paypal ile alinabilir mi ?
Aynen :)Maynard demiş ki:Neee guild doldumu ahh ahh ilk gelecegimi soyleyen benim fakat yerimi alamadım
Valla guild lw atlasın guillde yerim olsun artık
Ben Kullanmanızı kesinlikle öneririm. Wow oynarken kullanıyoduk.Xylene demiş ki:Kullanallım mı ?Maynard demiş ki:Ben biliyorum..Xylene demiş ki:Beyler ventrilo'yu bilen varmı ? Sesli konuşma
ve MT2'dePwneD demiş ki:Ben Kullanmanızı kesinlikle öneririm. Wow oynarken kullanıyoduk.
Ve Ko'daMaynard demiş ki:ve MT2'dePwneD demiş ki:Ben Kullanmanızı kesinlikle öneririm. Wow oynarken kullanıyoduk.
Gördüm az önce seniwizzforewer demiş ki:bende geliyorum nick: 4Ever
Biz 0'dan başlıyoruz bizde senin lwine gelince gelirsin ptlere.10'UR demiş ki:Benide Aranıza AlıRsanız Sevinirim Adım Laq Lvim 33 :( Wizard / bard Guildinize qLmk iStioRm.