Serverin Sitesine Ulaşamıyorum (Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: VPS37234\SQLEXPRESS in C:\xampp\htdocs\includes\config.inc.php on line 15 unable to connect to database.)
Hatası Alıyorum Launcherde de Bir Sorun Var Silkroad.exe Dosyasının Eksik Oldugu Belirtiyor. Server da Yeni Patch mi Geldi HerHangi Bir Bilgisi Olan Varmı ? Yoksa Bu Sorun Tek Bendemi Var ?

Oyunda ve sitede suan bir problem yok açılıyor fakat bu günlerde yeni update gelicek tektar fixlenmiş buglar olucak Ve thief hunterın yukselişi gelicek yani client 1.295 olucak kardeşim

beyler beni surekli oyundan atıyor :S yoksa guzel ama dk bası oyundan atıyor :S yardım edersenız sevınırım . napmam gerek oyundan atmaması ıcın sureklı ? Yardım Plss

arkanda01 demiş ki:
beyler beni surekli oyundan atıyor :S yoksa guzel ama dk bası oyundan atıyor :S yardım edersenız sevınırım . napmam gerek oyundan atmaması ıcın sureklı ? Yardım Plss
Yapılacak bişey yok seninle ilgili bir sorun değil herkesde öyle yeni updatede bunun düzelmesini temenni ediyoruz... :!!&%&!

FantastiC demiş ki:
arkanda01 demiş ki:
Yapılacak bişey yok seninle ilgili bir sorun değil herkesde öyle yeni updatede bunun düzelmesini temenni ediyoruz... :!!&%&!

hmm saolasın kardes :/ sureklı oyundan atmıyan bır server varmı acaba bıldııgn

oyunu yüklüyorum açtığımda start yazısı gelmeden hata veriyor ve program kapat ya da çözüm ara seçenekleri çıkıyor.xp modunda da çalışyırdım yok yine de olmuyo.isro,sjsro,swsro'da herhangi bir hata almıyorum sadece bunda hata veriyor üstelik full client yükledim..sistem win7 32 bit

Yukarı Alt