ilk bankaya koysa tam süper olcak pot alıyorrr sonra çanta doluyor bot takılıyor
indirdigin dosyada CHARNAME yerine kendi Charının adını koy oyuna tekrar gir olacaktır IdeaXxMissBeLaxX demiş ki:SeLaMuN ALeyKüm kardeşim ben ixianda oynuyorum lwlim 64 ben denedim olmadı ama bak ben paralı bot kullanıyorum ondan kaynaklanmasın ve filter e de geldim herşey senin dedigin gibi mp hp vigor falan filan çıktı işte orda element falan yok biraz daha açık anlatırsan sevinirim
SaYGıLaR
bendede aynı sotun war .XxMissBeLaxX demiş ki:SeLaMuN ALeyKüm kardeşim ben ixianda oynuyorum lwlim 64 ben denedim olmadı ama bak ben paralı bot kullanıyorum ondan kaynaklanmasın ve filter e de geldim herşey senin dedigin gibi mp hp vigor falan filan çıktı işte orda element falan yok biraz daha açık anlatırsan sevinirim
SaYGıLaR
sen en iyisi bir bardak soğuk su içCRaZY_NuKeR demiş ki:teşkürlerde güzelim +3 spear ıjm gitti ayarları yapmamısım dosyayı attıktan sonra Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad