Seni Msn eklediğime dair bir Ss cek ve at siteden sonsuza dek banlanıcaksın benı tanıyan tanıyor ve boyle bısey yapmayacaımı bılıyorlar.

mailto:[email protected] bu kişi ekledi ve çarı satacağım kişiyide çokluya aldık ve konuştu bi süre biz büyük bi siteyiz fln dedi konuştuk güveni sağladık sitedenmi yapıcaz burdanmı dedik farketmez fln dedi yani adam nasıl direk beni ekledi msn imi nerden buldu anlayamadım kulunuz köpeğiniz olym yardımcı oln o çarın parası bnm tek şansım ltfn :cry:

Arkadaşım Saçmalıkların Haddini Aştı Ben Senin Charını calıcam he cok sacma arkadasım benı tanıyan tanıyor msnde bırcok kısıyle muhattablıım war sen ne hakla bana burda hırsız sıfatını yakıştırıyorsun

O.p

rank8
grkm1907 demiş ki:
mailto:[email protected] bu kişi ekledi ve çarı satacağım kişiyide çokluya aldık ve konuştu bi süre biz büyük bi siteyiz fln dedi konuştuk güveni sağladık sitedenmi yapıcaz burdanmı dedik farketmez fln dedi yani adam nasıl direk beni ekledi msn imi nerden buldu anlayamadım kulunuz köpeğiniz olym yardımcı oln o çarın parası bnm tek şansım ltfn :cry:
Bak bende buldum msn adresini :roll:
Olan olmuş,okan abinin yapabileceği birşey yok ne yazıkki

Ben Yeni Dmod oldum senin gibi biri ilk defa karsıma cıktı ama ıyı oldu gelecekte Site meneger i olunca senden cok gelıcek bana emın olabılırsın
diyelım daha fazla konusuyorsun caldı dıyorsun bana bı ss atarmısın benım olduma dair.

msn adresi beni ekledi mailto:[email protected] ve buraya msj attığımın saniyesinde beni ekledi nasıl olabiliyor bu sizce bunun açıklaması warmı size bu paraya gerçekten ihtiyacım olduğunu söylüyorum

grkm1907 demiş ki:
msn adresi beni ekledi mailto:[email protected] ve buraya msj attığımın saniyesinde beni ekledi nasıl olabiliyor bu sizce bunun açıklaması warmı size bu paraya gerçekten ihtiyacım olduğunu söylüyorum
Kesinlikle yalandır.Sakın kanmayın bunun gibilere extraloob yönetimi asla ve asla msn üzerinden iletişime geçmez.Ne yapılacaksa hepsi site üzerinden yapılır sakın bunun gibilerine kanmayın.

O.p

rank8
grkm1907 demiş ki:
Okan beyin yazacakları şüphesiz bunlar olacaktır :coffee:
Bizimle alakası yok.Yapabileceğimiz birşeyde yok.Geçmiş olsun,lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olunuz.Unutmayın exl ekibi asla msn üzerinden iletişime geçmez.

Metamorph demiş ki:
grkm1907 demiş ki:
Kesinlikle yalandır.Sakın kanmayın bunun gibilere extraloob yönetimi asla ve asla msn üzerinden iletişime geçmez.Ne yapılacaksa hepsi site üzerinden yapılır sakın bunun gibilerine kanmayın.
usta baksana dıyor BuraKk* caldı charımı ne kadar Gülünç bişey

Arkadaşım bak Yaptıkların Hiç Hoş şeyler deil ama bu sahtekarlıa devam edersen herkezden üzücü tepkıler alıcaksın ve ben bu sıtede kımsenın kalbının kırılmasını ıstemem anlıyormusun he unutmadan söylim sana Birdaha Böle Bi İşe Kalkarsan Extraloob ailesının char takaslarında msn kullanmadıını oku ve daha inandırıcı bısey olsun Dmodlar falan kesınlıkle bole bısey yapmazlar anlıyomusun hadı şimdi Paşa Paşa sıtede takılmaya devam et :muck: Hatta Yok Yok Bu Sitede Takılmayı Bile Hak etmiyorsun böyle bı sıteye uye oldum ıcerısınde bılgı alıyorum dıcene kalkmıs mılletı sahtekarlıklarına ınandırmaya calısıyorsun ayıp.

O.p

rank8
BurakK* demiş ki:
Arkadaşım bak Yaptıkların Hiç Hoş şeyler deil ama bu sahtekarlıa devam edersen herkezden üzücü tepkıler alıcaksın ve ben bu sıtede kımsenın kalbının kırılmasını ıstemem anlıyormusun he unutmadan söylim sana Birdaha Böle Bi İşe Kalkarsan Extraloob ailesının char takaslarında msn kullanmadıını oku ve daha inandırıcı bısey olsun Dmodlar falan kesınlıkle bole bısey yapmazlar anlıyomusun hadı şimdi Paşa Paşa sıtede takılmaya devam et :muck:
Hacım tamam sana birşey demiyor,sen hala cevap yazıyorsun,anlamadımki :roll: Neyse daha uzamasın bu konu.Topici amacından saptırmayalım lütfen :thumbsup:

O.p demiş ki:
BurakK* demiş ki:
Arkadaşım bak Yaptıkların Hiç Hoş şeyler deil ama bu sahtekarlıa devam edersen herkezden üzücü tepkıler alıcaksın ve ben bu sıtede kımsenın kalbının kırılmasını ıstemem anlıyormusun he unutmadan söylim sana Birdaha Böle Bi İşe Kalkarsan Extraloob ailesının char takaslarında msn kullanmadıını oku ve daha inandırıcı bısey olsun Dmodlar falan kesınlıkle bole bısey yapmazlar anlıyomusun hadı şimdi Paşa Paşa sıtede takılmaya devam et :muck:
Hacım tamam sana birşey demiyor,sen hala cevap yazıyorsun,anlamadımki :roll: Neyse daha uzamasın bu konu.Topici amacından saptırmayalım lütfen :thumbsup:
Hacım bu topıcdekı yazıları ıyı oku
Yardım etmek ıstedım gelmıs dıyor burak 98 lwl charımı caldı daha bısey demıyorum .

Yukarı Alt