BurakK* demiş ki:Bir işi Vardır mutlaka gelicektir beklemeye devam edin sitemizde keşifler yapın eğleningrkm1907 demiş ki:tamam iyi güzelde msn de bekliyorduk birden kayboldu arkadaş bekliyoruz biz :S
BurakK* demiş ki:Bir işi Vardır mutlaka gelicektir beklemeye devam edin sitemizde keşifler yapın eğleningrkm1907 demiş ki:tamam iyi güzelde msn de bekliyorduk birden kayboldu arkadaş bekliyoruz biz :S
Bak bende buldum msn adresinigrkm1907 demiş ki:mailto:[email protected] bu kişi ekledi ve çarı satacağım kişiyide çokluya aldık ve konuştu bi süre biz büyük bi siteyiz fln dedi konuştuk güveni sağladık sitedenmi yapıcaz burdanmı dedik farketmez fln dedi yani adam nasıl direk beni ekledi msn imi nerden buldu anlayamadım kulunuz köpeğiniz olym yardımcı oln o çarın parası bnm tek şansım ltfn
Kesinlikle yalandır.Sakın kanmayın bunun gibilere extraloob yönetimi asla ve asla msn üzerinden iletişime geçmez.Ne yapılacaksa hepsi site üzerinden yapılır sakın bunun gibilerine kanmayın.grkm1907 demiş ki:msn adresi beni ekledi mailto:[email protected] ve buraya msj attığımın saniyesinde beni ekledi nasıl olabiliyor bu sizce bunun açıklaması warmı size bu paraya gerçekten ihtiyacım olduğunu söylüyorum
Okan beyin yazacakları şüphesiz bunlar olacaktırgrkm1907 demiş ki:msn adresi beni ekledi mailto:[email protected] ve buraya msj attığımın saniyesinde beni ekledi nasıl olabiliyor bu sizce bunun açıklaması warmı size bu paraya gerçekten ihtiyacım olduğunu söylüyorum
Bizimle alakası yok.Yapabileceğimiz birşeyde yok.Geçmiş olsun,lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olunuz.Unutmayın exl ekibi asla msn üzerinden iletişime geçmez.
usta baksana dıyor BuraKk* caldı charımı ne kadar Gülünç bişeyMetamorph demiş ki:Kesinlikle yalandır.Sakın kanmayın bunun gibilere extraloob yönetimi asla ve asla msn üzerinden iletişime geçmez.Ne yapılacaksa hepsi site üzerinden yapılır sakın bunun gibilerine kanmayın.grkm1907 demiş ki:msn adresi beni ekledi mailto:[email protected] ve buraya msj attığımın saniyesinde beni ekledi nasıl olabiliyor bu sizce bunun açıklaması warmı size bu paraya gerçekten ihtiyacım olduğunu söylüyorum
Hacım tamam sana birşey demiyor,sen hala cevap yazıyorsun,anlamadımki Neyse daha uzamasın bu konu.Topici amacından saptırmayalım lütfenBurakK* demiş ki:Arkadaşım bak Yaptıkların Hiç Hoş şeyler deil ama bu sahtekarlıa devam edersen herkezden üzücü tepkıler alıcaksın ve ben bu sıtede kımsenın kalbının kırılmasını ıstemem anlıyormusun he unutmadan söylim sana Birdaha Böle Bi İşe Kalkarsan Extraloob ailesının char takaslarında msn kullanmadıını oku ve daha inandırıcı bısey olsun Dmodlar falan kesınlıkle bole bısey yapmazlar anlıyomusun hadı şimdi Paşa Paşa sıtede takılmaya devam et
Hacım bu topıcdekı yazıları ıyı okuO.p demiş ki:Hacım tamam sana birşey demiyor,sen hala cevap yazıyorsun,anlamadımki Neyse daha uzamasın bu konu.Topici amacından saptırmayalım lütfenBurakK* demiş ki:Arkadaşım bak Yaptıkların Hiç Hoş şeyler deil ama bu sahtekarlıa devam edersen herkezden üzücü tepkıler alıcaksın ve ben bu sıtede kımsenın kalbının kırılmasını ıstemem anlıyormusun he unutmadan söylim sana Birdaha Böle Bi İşe Kalkarsan Extraloob ailesının char takaslarında msn kullanmadıını oku ve daha inandırıcı bısey olsun Dmodlar falan kesınlıkle bole bısey yapmazlar anlıyomusun hadı şimdi Paşa Paşa sıtede takılmaya devam et
grkm1907 demiş ki: