Respect demiş ki:Char Dönmüşmü
Hem döndü hemde avatar kıyafeti aldım ,
Char önce male idi sonra female şimdi male oldu ^^
Respect demiş ki:Char Dönmüşmü
Çok Cabuk Gaza Geliyorsun.. Diyecek Başka Sözüm yok ....en az 400 silk gitmiştir şimdi ..Maserati demiş ki:Respect demiş ki:Char Dönmüşmü
400 felan değil abartma o kadar tam hatırlamıyorum ama 32 silk felan birşeydi yanlıs olabilir.~!BRaH!M~ demiş ki:Çok Cabuk Gaza Geliyorsun.. Diyecek Başka Sözüm yok ....en az 400 silk gitmiştir şimdi ..Maserati demiş ki:Respect demiş ki:Char Dönmüşmü
var tabikiMaserati demiş ki:Yokmu Gaia'da satılık char
çarın eski hali femaleydi ... yeni avatar= 160 silk ...charı male yapmak 80 silk.. female seti tekrar male yapmak içinde 64 silkRespect demiş ki:400 felan değil abartma o kadar tam hatırlamıyorum ama 32 silk felan birşeydi yanlıs olabilir.
Wuhahaha Koptum~!BRaH!M~ demiş ki:Name extraloobextraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
bir de ne o ezik silah elinde kuzum yakışıyormu sana +7'den aşağısını kullanmak.
Level 86
Guild NoWayOut
Alias FckTheGod
Thief Alias ObiwanKenobi
[Last seen equip] Best seen Equip
76-Might Guard of Ice81-Ice Cloud Force61-Ice Ocean Force55-Snow Shield - Adept58-Flame body - Extreme61-Hard Fire protection75-Snow Shield - Freeze80-Snow Shield - Intensify62-Power Guard of Ice
Weapon
85+5 Esoteric Demon Polearm
2nd hand
0+0 Empty
Head
83+0 Delightful Sky Storm Hood
Shoulder
81+2 Delightful Sky Storm Talisman
Body
81+2 Mad Sky Storm Suit
Hand
76+3 Mad Sky Storm Wristlet
Pants
80+3 Mad Sky Storm Trousers
Boots
82+0 Delightful Sky Storm Shoes
Last Msg WTS SOS Spear LvL 64+5 crt 12 Full Blue
Last Modified 12/6/2008 3:23:17 AM
bur_ak_ demiş ki:walla kardeş hiç yakısmamıs
Urasil demiş ki:hera daki charını da female den male yapmıştı sanırsam
extraloob demiş ki:kuzum iyi güzel yazmışsında da koca GAIA'da daha 85+7+9 Glavie yok ki paso global atıyorum gördüğüm an alacağım rahat ol sen ben lvl 90 olmadan çalışmalarımı yapmam zati şu anda lvling kasıyoruz sonrasında item ama weapon yakaladığım gibi alırım ki bugüne kadar hep aldım.
sözün özü " game has been not start " (yanlış mı yazdım acep burayı)
sen bıraktın mı hera yı yani biziMaserati demiş ki:Urasil demiş ki:hera daki charını da female den male yapmıştı sanırsam
Oooh hatırladın demek ? Evet doğru
Male-Female-male-female - male- male diye tip deiştirdim :)
adıda _GoodLife_