Benide yaz Chuck dan çok ben Sarah'ı çooook seviyorum taş gibi hatun :D

Şu 3. sezon gelene kadar kim sağ kim selamet.Tamda Chuck yeniden Intersect olmuştu , fiziksel güçlerde eklenmişti Intersect programına.Yeni sezon başlasada izlesek yeni bölümleri :sfff:

benide ekleyin fun clup e ayrıca soundtrack istiyenler 2.sezon her bölüm için tek tek dizi müziklerini hazırladım istiyen bölüm adı belirtirse hemen upload yaparım :D

Müzik istemezde bir fulcrum ajanın belındekı kemerı ele gecırmek ıcın sarahın ...... yaptığı bölümün tekrarı varsa çok süper olur :D

xXKOBRAXx demiş ki:
Müzik istemezde bir fulcrum ajanın belındekı kemerı ele gecırmek ıcın sarahın ...... yaptığı bölümün tekrarı varsa çok süper olur :D

Sarah çok güzel tamam da Ellie'ninde hakkını yememek lazım esmer güzeli :lol:

yvone'ye tam destek bir dahaki turda.Ayrıca Blake Lively(Gossip Girl : Serena)'dende oylarınızı esirgemeyin lütfen 26 hazirandaki round 5'te :P

Warnes Bross ve NBC anlaşarak 3. Sezon için 13 bölüm sipariş etmişler.Tarih ile ilgili bilgi bulamadım :detective:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Winterspring demiş ki:
Warnes Bross ve NBC anlaşarak 3. Sezon için 13 bölüm sipariş etmişler.Tarih ile ilgili bilgi bulamadım :detective:
1 yıl sonra :mrgreen: şubatta başlayacaktı heralde . Yabancı diziler genelde az bölüm sayısıyla sezona başlar bakarlar ki 5-6 bölüm tutuyor gerisi gelir. Gelmezse sezon öyle kapanır.

ok immortal.

Yukarı Alt