Kemalist demiş ki:
2.bölümde annesi çıkıyor zaten chuckın karşısına ;

http://www.youtube.com/watch?v=aY9I5xB9tYI

lakin bence bunun hepsi 2.bölüm değil , yine genel 4.sezon promo'su yapmışlar gibi geliyor bana
4.sezon promosu olduğunu zannetmiyorum ama sadece 2.ci bölüm değil 2-3-4-5 gibi sıra bölümlerin promosu olabilir.
Ps: Chuck evlenme teklif ediyor uhuuu süper yahu 8)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Dün yeni bölüm download'a sunulmuştu , yine aksiyondan eksik bir bölümdü ama genel olarak güzeldi ^^

Bugün zachary levi'nin doğum günü , 30 yaşına girmiş :) 29 eylül 1980

aynen 2.ci bölüm biraz aksiyondan yoksun kalmıştı ama yinede tadı damağımda kaldı dizinin :buddha: :buddha: :kalp:

2. bölüm daha çok dizinin "güzelliğini" ortaya çıkarmış. O podyumda 2blonde kavgası olabilecek en doruk noktaydı bence. :P Şu 2bölüm itibari ile şunu söyleyebilirimki; kaliteden birşey kaybetmeden yeni sezonuna başlayan nadir dizilerden biri Chuck. :headbang: :kalp:

Kemalist demiş ki:
Sarah acaba bir sorunu olduğundan mı korkuyor yoksa bebek istemediğinden mi ? Bana sadece bebek istemediğinden gibi gözükmedi :roll:
Diğer ihtimal olanaksız gibi bence :lol: Büyük ihtimal bebek istemediğindendir + belki eski bir anısı vs.. birşey olabilir :roll:

MrHaci demiş ki:
Kemalist demiş ki:
Sarah acaba bir sorunu olduğundan mı korkuyor yoksa bebek istemediğinden mi ? Bana sadece bebek istemediğinden gibi gözükmedi :roll:
Diğer ihtimal olanaksız gibi bence :lol: Büyük ihtimal bebek istemediğindendir + belki eski bir anısı vs.. birşey olabilir :roll:
her an her şey olabiliyor chuckta :mrgreen:

Yukarı Alt