reng değiştirelim artık
Pennywise demiş ki:ben hep mor gözükmek istemiştim ama artık mü**ün değil heralde Crying or Very sad ilk başlarda mor dum sağolsun okan beni kırmayıp mor yapmıştı ismimi hatta sitedeki tek mor isimli üye bendim sonra mod oldum mavileştim,şimdide yeşilim
gothic renkleri severimTWEETY demiş ki:Pennywise demiş ki:ben hep mor gözükmek istemiştim ama artık mü**ün değil heralde Crying or Very sad ilk başlarda mor dum sağolsun okan beni kırmayıp mor yapmıştı ismimi hatta sitedeki tek mor isimli üye bendim sonra mod oldum mavileştim,şimdide yeşilim
grip falanmı oldun abi
Pembe olmaz,ileri de xxx deki çalışmalara göre birisini playboy yapacam belki... Razz_TaZMaNiA_ demiş ki:Chauncey demiş ki:renk kalmadı hepsi var_TaZMaNiA_ demiş ki:ok o zaman istemiyosanız kalkmasında bari bir renk değişikliğine gidilsin...
kahve-yeşil-mavi-turuncu-pembe
şu anda pembemiz yok... Eksikliğini yaşıyoruz...Devlet bize pembe versin
önceden vip olmuştum ondan görebiliyorumHeaveN_GFB demiş ki:allah allah deneme modlar görebiliyor mu burayı Shocked
avatar bi tuhaf olmuşDNAA demiş ki:önceden vip olmuştum ondan görebiliyorumHeaveN_GFB demiş ki:allah allah deneme modlar görebiliyor mu burayı Shocked