Kemalist demiş ki:Sıkılmadınız mı artık annanem gibi coca-cola'nın zararlarından bahsetmeye ve aynı yazıyı 3000 kere kopyalayıp buraya yapıştırmaya ?
Hatunları cıkarırsak 0Tarantella demiş ki:Kemalist demiş ki:Sıkılmadınız mı artık annanem gibi coca-cola'nın zararlarından bahsetmeye ve aynı yazıyı 3000 kere kopyalayıp buraya yapıştırmaya ?
hacım bunlar iyi niyetli ya düşünüyorlar bizi gene iyi :)
ama katılmadan edemiyorum tabi ki sana.
bu dünyada hem güzel olup hem de yararlı olan kaç tane şey var söyler misiniz ?
Siteye yeni gelenler var paylaşım yapma hevesiyleKemalist demiş ki:Sıkılmadınız mı artık annanem gibi coca-cola'nın zararlarından bahsetmeye ve aynı yazıyı 3000 kere kopyalayıp buraya yapıştırmaya ?
yoo siteyi seviyorum yeniligimden degilsw1ss demiş ki:Siteye yeni gelenler var paylaşım yapma hevesiyleKemalist demiş ki:Sıkılmadınız mı artık annanem gibi coca-cola'nın zararlarından bahsetmeye ve aynı yazıyı 3000 kere kopyalayıp buraya yapıştırmaya ?
Ben de ayranı çok severim ama coca cola istedikleri için içiyorum bende ama ayranın yerini tutmuyorPhaetoN demiş ki:+1 Ayran4ever
senin miden artık colaya alişmiş o yuzden bir şey hissetmemen normalSnapJR demiş ki:günde minimum 1 litre kola içerim 2.5 litrenin üstüne çıkmam.
sadece birkere rahatsızlık duydum o da bomboş karnıma fondip yapınca 10 saniyelik bir yanma gibi bir ağrı verdi.herkes kola şöyle böyle diyor. Neden bana birşey olmadı !
+sivilce diyorsunuz kuruyemiş yemediğim sürece sivilcem çıkmıyor benim
en sonundaSpiral demiş ki:cola sız bira sız olmazzz ^^
Spiral demiş ki:cola sız bira sız olmazzz ^^
afiyet olsun ^^frhtyksl demiş ki:şu an kola içiyrm
Bencede.Gentleman demiş ki:Boşverin be. :) Sıcak Havada Cola dan başka birşey gitmiyor.
Kandırmışlar sizi toptan şekilde böcek alıp ezecek mi adamlar xD Meyankökü rengini veren.UltraViole demiş ki:evet benim e-mailime gelmişti slayt gosterisi olarak ^^ZeratuL* demiş ki:evet rengini veren madde o diye biliyorum bnSoFiST demiş ki:Bu cola bir böceği ezerek elde edilen sıvı dan yapılıyodu zanımca