Konu bana ait lakin hacksiz oynuyorum, biz sunmakla yükümlüyüz isteyen kullanır isteyen kullanmaz.mertlove512 demiş ki:Bir oyunuda hacksiz oynayın arkadaşlar lütfen bırakın şu illegal olayları.
Konu bana ait lakin hacksiz oynuyorum, biz sunmakla yükümlüyüz isteyen kullanır isteyen kullanmaz.mertlove512 demiş ki:Bir oyunuda hacksiz oynayın arkadaşlar lütfen bırakın şu illegal olayları.
YepLegendMaster demiş ki:CA oyun içinde Zombie keserken adamın birini görmüştüm en kuytu köşeye girmişti ve elinde bir bıçakla oldugu yerden etraftaki bütün canavarları kesiyordu o hack bu hack mi yani karakter bir yerde sabit olarak duruyor ama elindeki bıcakla etrafta uzakdada olsa oldugu yerden kesiyor bu omu
hayır o aimbot ama bunuda kullanması gerekli yoksa bıcak o kadar seri hareket etmezLegendMaster demiş ki:CA oyun içinde Zombie keserken adamın birini görmüştüm en kuytu köşeye girmişti ve elinde bir bıçakla oldugu yerden etraftaki bütün canavarları kesiyordu o hack bu hack mi yani karakter bir yerde sabit olarak duruyor ama elindeki bıcakla etrafta uzakdada olsa oldugu yerden kesiyor bu omu
sertaç abe sendemi hack paylaşıyonToxicated demiş ki:
Elinizdeki bıçak m9 kadar seri hareket ediyor ve bu sayede çok rahat kesebiliyorsunuz
Rar'ın içindekini çıkartın C:\Nexon\Combat Arms EU\Game atıyoruz
- Resim Silinmiş.
Combat Arms Eu Knife Hack Download:
http://rapidshare.com/files/371840757/Super_Knife__made_in_LoTuSs_.rar.html
Virüs Taraması TIKLAYINIZ
biliyorum sadece paylaşıyor diyorumKissBerry demiş ki:o konuyu ben açmıştım Toxi hack kullanmaz
paylaşanda bendim onu diyorum neyse işte boş ver zaten bu hack bi qurantine'da işe yarıyo zombi keserken diğerlerinde gerek kalmıyoSubZeroCeko demiş ki:biliyorum sadece paylaşıyor diyorumKissBerry demiş ki:o konuyu ben açmıştım Toxi hack kullanmaz
ben sertaç abe yle çok oynadım ve bizi çekemeyenleri gördüm
sonunda hack hack dediler sinirlendim bıraktım
bilader kusura bakmada malmısın?dem0nstn demiş ki:bozuk linki vermişler p.. kuruları a...... s.....
ben legal oynuyorum sadece 1 kere hack kullandım oda bu milletin deli gibi hack kullandığı zamanda gm beni suçsuz yere banladı o zaman yeni charla kullandım sonra oda banlandıFataleBower demiş ki:Oyunu oynayan bir Türk'se... Nerde işin inceliği var hemen kapar. Legal yollar Türk için illegaldir :)
Yani sonuç olarak hack kullananlar banlanıyorlar. Daha hiç hack kullanmadım, kullanmayacağımKissBerry demiş ki:ben legal oynuyorum sadece 1 kere hack kullandım oda bu milletin deli gibi hack kullandığı zamanda gm beni suçsuz yere banladı o zaman yeni charla kullandım sonra oda banlandıFataleBower demiş ki:Oyunu oynayan bir Türk'se... Nerde işin inceliği var hemen kapar. Legal yollar Türk için illegaldir :)
aynen artık bende kullanmamToxicated demiş ki:Yani sonuç olarak hack kullananlar banlanıyorlar. Daha hiç hack kullanmadım, kullanmayacağımKissBerry demiş ki:ben legal oynuyorum sadece 1 kere hack kullandım oda bu milletin deli gibi hack kullandığı zamanda gm beni suçsuz yere banladı o zaman yeni charla kullandım sonra oda banlandıFataleBower demiş ki:Oyunu oynayan bir Türk'se... Nerde işin inceliği var hemen kapar. Legal yollar Türk için illegaldir :)
hackle lw kasarsın 2 gün sonra banlanırsın bi anlamı kalmaz o kadar emeğin boşa gider burda tecrübe konuşuyorProMaster demiş ki:Toxi Yenisi Varsa koysana Lvl Kasmam lazim...