Uygundur.Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi
Brezilya - İtalyaTahmin : 1--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brezilya - ABDTahmin : 1--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Standart Liege - KRC GenkTahmin : 1--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ManU - Boca JuniorsTahmin : 1
Uygundur.Crown demiş ki:Beşiktaş - FenerbahçeTahmin : 2
| Turkcell Süper Lig |1. haftaBüyükşehir Bld.Spor - Beşiktaş Tahmin: 2Gaziantepspor - GalatasarayTahmin: 2Denizlispor - Fenerbahçe Tahmin: 2
Benim tahmin onaylanmamış, kendi kendiminkini mi onaylayayımCrown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi2. haftaGalatasaray - Denizlispor Tahmin: 1Fenerbahçe - SivassporTahmin: 1Beşiktaş - Antalyaspor Tahmin: 1
Güncel .Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi3. haftaGençlerbirliği - Beşiktaş Tahmin: 2Galatasaray - KayserisporTahmin: 1Diyarbakırspor - Fenerbahçe Tahmin: 2
Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi3. haftaGençlerbirliği - Beşiktaş Tahmin: 2Galatasaray - KayserisporTahmin: 1Diyarbakırspor - Fenerbahçe Tahmin: 2
Santos - InternacionalTahmin : 1Alt - Üst : AltMaç skoru : 1-0
Güncel.Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi4. haftaFenerbahçe - Manisaspor Tahmin: 1Ankaraspor - GalatasarayTahmin: 2
Güncel.< Crown > Tahmin KöşesiBonusTürkiye - EstonyaTahmin : Milli takım bu iki maçta 6 puan alır
Aww hemen düzeltiyorum sağolImmorTaLGoD demiş ki:Bro tek maç yazmışsın.Tek maçtan 6 puan mı alıcak
Güncel, düzeltildiCrown demiş ki:< Crown > Tahmin KöşesiTürkiye - EstonyaBosna Hersek - TürkiyeTahmin : Milli takım bu iki maçta 6 puan alır
Güncel.Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi5. haftaBursaspor - FenerbahçeTahmin: 2Galatasaray - BeşiktaşSkor Tahmin : 3 - 1IY/MS Tahmin : IY 0 / MS 1
Tahmini yapmamdan 2 dakika sonra maç skorunu değiştirme kararı aldım güncel.Crown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi5. haftaBursaspor - FenerbahçeTahmin: 2Galatasaray - BeşiktaşSkor Tahmin : 2 - 1IY/MS Tahmin : IY 0 / MS 1
Uygundur ellaamCrown demiş ki:< Crown > Tahmin Köşesi5. haftaBursaspor - FenerbahçeTahmin: 2Galatasaray - BeşiktaşSkor Tahmin : 2 - 1IY/MS Tahmin : IY 0 / MS 1