ver1.252 var mı sende varsa her emuya nası giriosan bunda da öle giricen
o shadows un rev22 si değil svn rev22 nin source var tabiki ^^Advance demiş ki:ben kurduğumda da rev22 idi sourcesi de vardı + hamachiden de giriliyorduHyperion demiş ki:rev22
ingilizce klavyede Shift+" ile oluyo ^^NightStalker demiş ki:Birde bişey dikkatimi çekti ''Gm konsolu için CTRL+SHIFT+~'' kalvyede direk ~ tuşu yokki.
teşkkürler cevap verdiğin için :)Hyperion demiş ki:ingilizce klavyede Shift+" ile oluyo ^^NightStalker demiş ki:Birde bişey dikkatimi çekti ''Gm konsolu için CTRL+SHIFT+~'' kalvyede direk ~ tuşu yokki.
@kosomak
mysql veritabanı, oyuncunun bilgileri vs. orda duruyor
ps: v1.252 bulan bana da haber versin ^^
alt gr+ü ilede öluyoHyperion demiş ki:ingilizce klavyede Shift+" ile oluyo ^^NightStalker demiş ki:Birde bişey dikkatimi çekti ''Gm konsolu için CTRL+SHIFT+~'' kalvyede direk ~ tuşu yokki.
@kosomak
mysql veritabanı, oyuncunun bilgileri vs. orda duruyor
ps: v1.252 bulan bana da haber versin ^^
pm at ^^lord-demon demiş ki:1.252 var ama alıntı yazarsan veririm başka bi siteden alıcam okmu
bana verebilirmisn svn rev22 nin sourcesiniHyperion demiş ki:o shadows un rev22 si değil svn rev22 nin source var tabiki ^^Advance demiş ki:ben kurduğumda da rev22 idi sourcesi de vardı + hamachiden de giriliyorduHyperion demiş ki:rev22
attımHyperion demiş ki:pm at ^^lord-demon demiş ki:1.252 var ama alıntı yazarsan veririm başka bi siteden alıcam okmu
la olm var creat char varexlaware demiş ki:createchar yok bunda oyuna nasıl gircez char oluştrmadn ?? yardım edebilirmsn ltfn
ok farklı vclientte açmşm.KurbaN demiş ki:la olm var creat char varexlaware demiş ki:createchar yok bunda oyuna nasıl gircez char oluştrmadn ?? yardım edebilirmsn ltfn