- Takımı
- Seçiniz...
Promoted to Lv.64
Şifre değiştirme bugda.FruitFly demiş ki:Bana da vip acc. bulun takas
Tanıdık çok isroda 80 Lv çar+ 200k spye takas arıyor vipte. ^^FruitFly demiş ki:Tanıdık felan yok mu İsroda 64 lvl veriyim + 40 k sp
Sanırım Vip üyelik alımı kapalı..carmegadonn demiş ki:Arkadaşlar ben ve bir arkadaşım Extraloob üyesi olarak ecsro VIP de başlicaz ... Yrn sabah parayı yatırıyoruz 48 saat ve üzeri bir zamanda şifrelerimiz gelecek bize yardım edebilecek varmı ve sanırım guildinizde var uygun görürseniz bizde gelmek isteriz ...
Size kapalı dedim.Boşa göndermeyiniz.carmegadonn demiş ki:reklam yapmamak için siteyi vermiyorum ama bir yerle konuştuk 48 saat ve üzeri bir zamanda şifreniz elinizde olur dediler...
viewtopic.php?f=361&t=175096bittersweet demiş ki:Bende mi başlasam
Kardeş anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun ama aldıgım site gerçekten güvenilir sadece silkroad la ilgili satışları yok her türlü oyunda var forum deil satış sitesi bahsettiğim onlar alımlar açık dediler bizde parayı yatırıyoruz...Swindler* demiş ki:Size kapalı dedim.Boşa göndermeyiniz.carmegadonn demiş ki:reklam yapmamak için siteyi vermiyorum ama bir yerle konuştuk 48 saat ve üzeri bir zamanda şifreniz elinizde olur dediler...
Sizi fena keklemişler.
Gel hacım Wax Whine,Mino felan guild kurduk,Ecsro Vip akıyor..bittersweet demiş ki:Bende mi başlasam