Bende Yapıyorum Herşeyi O Silkroad Seyleri Cıkıyor Ortada O da 2 saat Bekliyor oyuna girmiyor :S

Bottayken isminizi ve şifrenizi yazın "Start Game" deyin 15-20 dk. sonra bakın oyuna girmiş olacaktır :) Bazen denerken atıyor ama tekrar girip şifreyi ve adınızı yazıyor ve denemeye başlıyor 8)

çalıştıramadım..
3 linkteki dosyayıda indirip.
sronun dosyasına yapıştırdım..
ama karşıma ilk fotodaki gibi bişey çıkmadı

bnde killler gozukmuyor kardes sorun nedir?? bana yardimci olabilirsen cok sevinirim ..

arkadaşım oto pot kullanın bota güvenmeyin ya mp ya hp basmıyabiliyo ve return kullanmayın kasarken olmadık zamanda basar bankada tutun yada pedinizi varsa onda bırakın :)

al işte anlatım yaptım diyor girip bakıyorsun linke herşeyi yapıyorsun ama olmuyor bu forumunda cılkı çıkmış kimse ilgilenmiyor millet bota koymuş halletmiş bi şekilde ama bu forumdakinden hariç tıkır tıkır botla kasıyor karakterini siz uyuyun.........................

polat_57_polat demiş ki:
adminler hani bot çaılşmıonuz hiç :D
Ne güzel işte çalışmasın, foruma niye koysunki çalışan botu .Ama şunuda söylemem lazım yabancı forumlarda botu çalıştırma yöntemleri var ama anlatım lazım size galiba çünkü kolayınıza geliyor alıntı yapmadan paylaşıyorsunuz tek yaptığınız dosya upload etmek bide artis artis rar pass: extraloob yaparsınız hadiyin oradan..

Yukarı Alt