daha büyüğü yokmuydu ?Ronin demiş ki:Fotoma yorum plz Razz
daha büyüğü yokmuydu ?Ronin demiş ki:Fotoma yorum plz Razz
tabikii..3 yıldır fotografla uğraşıyorum..hepsinde denklanşöere ben bastım..ama bazılarında nasıl yapmam gerektiği söylendi..misal4. foto ve 2. fotoda...mel1h___ demiş ki:mustang bu fotoları kendin cektiğine eminmsisn?
çok teşekkürler..extraloob demiş ki:eh işte kim ki siyah beyaz foto yolluyorsa o kişi bu işi biliyordur detective
@mustanggt500,
tebrikler mustang çok müthiş çalışmaların var extraokk
jesuswan demiş ki:Bu da benim yarışma için foto...Yer safranbolu,makinayı hatırlayamıyorum...
-Resim Silinmiş.
Bu da gülmeniz için bir foto...Yer Antalya / Olympos...Deniz kenarında kendimi güneşe vermiştim...Denize doğru bir bakış attım ki bakış o bakış,sonra gülmekten yerlerdeyim...Tanımadığım bir adam sevgilisi ya da karısına aklı sıra yüzme öğretiyor...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
yolladıgın resım cok guzel yakından bakınca daha da guzl gorunuyo 2. ve 3. resımlere dıyecek fazla laf yok rahat bıraksaydın adamı rahat rahat ders verseydı
resimden anladığın belli ama bunlar resim değil..fotograf..aralarında dağlar kadar fark var...carlos demiş ki:aynen rsim ler çok güzel ben yeni geldim ama rseim den anlarım Cool
_sehzade_ demiş ki:-Resim Silinmiş.
Yer: Trabzon - Sümela Manastrı
Tarih: 19.06.2006 17.54
Makina : Nokia 6230i
Gçen yaz Karadeniz Gezimizde Sümela Manastrına giderken çekmiştim.
Resmin yönlendirilmesi: 1mustanggt500 demiş ki:
kız arkadaşımın kedisi..
ismi duman makina Canon EOS 40D
yer kız arkadaşımın evi tarih bilmiyorum..
Değişmez.mustanggt500 demiş ki:ikincisi..exif bilgileri photosop kullanırken değişir.
benimçektiğim ve ps müdahelesiyle oynadığım ilk fotografım değil bu ve sadece ps ded deil üzerinde picasadan tutunda photomatix programına kdar her türlü filtrelerden geçirerek oynamalar yapılarak bu hale geliyor bu fotograflar..Jigsaw demiş ki:Değişmez.mustanggt500 demiş ki:ikincisi..exif bilgileri photosop kullanırken değişir.
Hee. Sonunda da Canon'dan Nikon'a dönüşüyor.mustanggt500 demiş ki:benimçektiğim ve ps müdahelesiyle oynadığım ilk fotografım değil bu ve sadece ps ded deil üzerinde picasadan tutunda photomatix programına kdar her türlü filtrelerden geçirerek oynamalar yapılarak bu hale geliyor bu fotograflar..Jigsaw demiş ki:Değişmez.mustanggt500 demiş ki:ikincisi..exif bilgileri photosop kullanırken değişir.