- Takımı
- Seçiniz...
Tek site ettim o da bitti.16mbit sucks.
Hotanda Stable NPC de bir Bug Vardı Tıklayınca Oyundan Atıyordu (input param error (4) ) Bu Patchle o düzeldi.Brown demiş ki:sadece constantin ve samarkanddakiler boş diğerleri normal.Swindler* demiş ki:Düzeleceğini pek sanmıyorum.
Puff bro ya şu camı açıp ben deliyim diye bağırasım geliyor.. Nedenini bilmiyorum sıkıldım okuldan, sınavlardan sadece bilgisayarım, ailem,sevgilim,10 kiloda muz yanımda olsun istiyorum.Şu karlı havayı sevgilimle birlikte izlemek isterdim..Niye buraya yazdım onuda bilmiyorum.Creepy demiş ki:Hotanda Stable NPC de bir Bug Vardı Tıklayınca Oyundan Atıyordu (input param error (4) ) Bu Patchle o düzeldi.Brown demiş ki:sadece constantin ve samarkanddakiler boş diğerleri normal.Swindler* demiş ki:Düzeleceğini pek sanmıyorum.
Vede Sanırım Stall Network'ü tamamen kaybedicez çünkü ZebZero DB'den kapatmaya çalıştığını söyledi
Hayır Hacım.extraloob demiş ki:ecsro'da mı update yapıyor artık her salı.
Puff bro ya şu camı açıp ben deliyim diye bağırasım geliyor.. Nedenini bilmiyorum sıkıldım okuldan, sınavlardan sadece bilgisayarım, ailem,sevgilim,10 kiloda muz yanımda olsun istiyorum.Şu karlı havayı sevgilimle birlikte izlemek isterdim..Niye buraya yazdım onuda bilmiyorum.Critique demiş ki:Hotanda Stable NPC de bir Bug Vardı Tıklayınca Oyundan Atıyordu (input param error (4) ) Bu Patchle o düzeldi.
Vede Sanırım Stall Network'ü tamamen kaybedicez çünkü ZebZero DB'den kapatmaya çalıştığını söyledi
Evet check'te düzelmiyor.Tahminen akşama biter..JonnyBravo demiş ki:Vip hala chechk mi arkadaşalr bunu indirince düzeliyor mu ?
Swindler* demiş ki:Evet check'te düzelmiyor.Tahminen akşama biter..JonnyBravo demiş ki:Vip hala chechk mi arkadaşalr bunu indirince düzeliyor mu ?
Bu işin şakası tabii ama çok sık check olmaya başaldı, sıkıyor gittikçe..Swindler* demiş ki:Evet check'te düzelmiyor.Tahminen akşama biter..JonnyBravo demiş ki:Vip hala chechk mi arkadaşalr bunu indirince düzeliyor mu ?