senin ki gibi gereksiz saçma bilgiler yok en azından az ve öz xD
Lütfen küçültür müsün mesajının içeriğini? 3. söyleyişim, lütfen.selmankirman demiş ki:ha şöyle adam gibi söylemeyi bileydin başka işin mi yok da milleti eleştiriyorsun , bırak da herkes işini görsün rahatça
O data, particles ve clientı daha önce indirmediysen onlarıda indirmen gerekir. İndirdiysen sadece media.pk2'yi indir.dncndnz demiş ki:ya kardeşler bu yeni update şeyini indirinc esorun bitiyomu ecsronun sitesinde bürsürü data fln war onlara gerek yokmu acil cvp pls
Evet.dncndnz demiş ki:eyw kardeş şimdi NEW PATCH [ 27 OCAK 2010 ] yi indirip içine attığımda çalışır demi
Yeri burası değil.dncndnz demiş ki:nomide olanlar bna yazsın
Evet çalışacak.dncndnz demiş ki:tmm şmdi eski oyuna bu yeni patchı indirdimde çalışçak dımı okdr yüklememi iptal ettim bunu yükleyince çalışcak dıye
Üyelik alımları açık değil.calfagri demiş ki:üyelik nasıl alıcam ? resimli koyormısın
Ben teşekkür ederim. ^^delioflu demiş ki:Update'leri indiriyorum fakat rapidshare hata veriyor. bende diğer iki indirme sitesini kullanıyorum emeğine sağlık teşekkür ederim. çalışmalarının devamını bekleriz