[/quote]WildKing demiş ki:Biz paylaşıyoruz bakmadan yayınlanmadı dıyorsunuz hep sızın yayınladıklarınızmı dogru olacak
ben normal downloads a baktım foruma bakmadan...
illa bizim yayınladıklarımız doğru diye bişey yok
ps: uploading
[/quote]WildKing demiş ki:Biz paylaşıyoruz bakmadan yayınlanmadı dıyorsunuz hep sızın yayınladıklarınızmı dogru olacak
ben normal downloads a baktım foruma bakmadan...Hyperion demiş ki:WildKing demiş ki:Biz paylaşıyoruz bakmadan yayınlanmadı dıyorsunuz hep sızın yayınladıklarınızmı dogru olacak
mommy?extraloob demiş ki:bu private server'lar hiç bitmez gerçekten şimdide nomi bu nasıl bir server ismidir noumi mommy nomi
Ps : mommy bölümlerimiz de açılmıştır :))
hyr ecsroyu indirmenn gerekli sonrada uptadeyixlorxlarge demiş ki:ben bu dosyaları sjsronun dosyalarıyla değiştirsem fark edermi
+1Hyperion demiş ki:ben normal downloads a baktım foruma bakmadan...
multiupload ye yolluyorum... istediğin yerden indir ^^Jack Sparrow demiş ki:rapide uplamıyorsun dimi abi
8Mbit in gücü adına ^^DreamWorker demiş ki:+1Hyperion demiş ki:ben normal downloads a baktım foruma bakmadan...
8Mbit Gücü 8Mbitin gücü xDHyperion demiş ki:8Mbit in gücü adına ^^DreamWorker demiş ki:+1Hyperion demiş ki:ben normal downloads a baktım foruma bakmadan...
gz xDDreamWorker demiş ki:İndi.
ben ediyorumyepremus demiş ki:dream hemen başka bişr yere upload edebilirmisin hacım